2777
2789
عنوان

اشکام واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست
ی چیزی ک تجربه کردم اینکه به مردا اگه زیاد بچسبی و زیاد محبت کنی کلا ازت دور مبشن و نتبجه عکس میدن ب ...

اره گور پدرش... پارتنرمه سه ماهه ندبدمش ی کاری داره انجام بشه میاد.. هروقت بحث میشه من میپرسم کاره انجام شد یا نه این امشب بم کف اره خیلی میپرسی هروقت بحث. میشه حرفت راجب اینه... دلم شکست بنظرت چ رفتاری کنم

اخه پارتنرمه شهر دیکس ی کاریه اگ درست شه میاد... هروقت بحث میشه میپرسم امشب دیگ گف کم بپرس دلم شکست ...

عزیزمم♥ آهان بحث پارتنر فرق داره .

بنظرم شاید پارتنرت هم تو فشاره معلوم‌نیست بشه یا نه سر این عصابش خورد شده

چیز خاصیم نگفته ک غصه نخور بابا

انشالله درست بشه🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گور پدرش... پارتنرمه سه ماهه ندبدمش ی کاری داره انجام بشه میاد.. هروقت بحث میشه من میپرسم کاره ا ...

ببین کلا نسبت ب مردا باید خنثی رفتار کنی اون اگه حس کنه خیلی دوستش داری هی ازت دور و دورتر میشه پسرا دوسدارن ب چیزیو بدست بیارن وقتی تو تو دسترسش باشی و خیری خودتو مشتاق نشون بدی اون ازت فاصله بیشتری میگیره اگه چند ماهه ندیدیش مطمعن باش اونم دلش برات تنگ شده پس بزار اون پیگیر باشه 

اره گور پدرش... پارتنرمه سه ماهه ندبدمش ی کاری داره انجام بشه میاد.. هروقت بحث میشه من میپرسم کاره ا ...

ی چیز دیگم اینکه کلا تو ارتباط با پسرا باید خیلی پوست کلفت باشی چون دنیای اونا با دنیای با لافت ما خانوما خیلی فرق داره پوست کلفت تر باش ک کمتر اسیب ببینی 

افرین دقیقن دررست میگین

زیاد تو دسترسش نباش بزار دلتنگت بشه بزار برای داشتنت تلاش کنه همیشه یادت باشه تو نازی و پسر سر تا پا نیاز اگه این برعکس باشه دیگه برای پسر هیچ‌جذابیتی نداری

اره گف زیاد میپرسی منم گفتم شرف ندارم اگ دیگ بپرسم

اگه‌دوستش داری و میخای داشته باشین اول اینکه اصلا با پرخاشگری جوابشو نده حتی اگه خیلی ناراحتم هستی سکوت کن سکوت رو پسرا خیلییی جوابه 

دوم اینکه هی بهش زنگ‌نزن پیام نده کلا هرچی کمتر تو‌دسترسش باشی جذابتری 

سوم اینکه خودتو خیلیی دوس داشته باش عزت نفس داشته باشی برا‌اونم قشنگی هیچوقت نقطه ضعفاتو بهش نگو بزار فک کنه ی پرنسس کنارشه 

اگه‌دوستش داری و میخای داشته باشین اول اینکه اصلا با پرخاشگری جوابشو نده حتی اگه خیلی ناراحتم هستی س ...

مررررسی عزیزم بابت تمام نکته های طلایی و زیبا و دلسوزانه ای ک میگی مرسی ازت😘اصل ماجرااینه این اقا قرارع بیاد جلو حالا منتظر کاراشه سوال من بابت اون کاراس ک کی اوکی میشه.. اینم عصبی میشه من میپرسم میگ وقتی اوکی نشده عصبی میشم.... 

اگه‌دوستش داری و میخای داشته باشین اول اینکه اصلا با پرخاشگری جوابشو نده حتی اگه خیلی ناراحتم هستی س ...

درواقه بیشترناراحت اینم ک تو ذهنش ی ادم پیله جاافتادم نمیدونم چکارکنم ک بشوره ببره

مررررسی عزیزم بابت تمام نکته های طلایی و زیبا و دلسوزانه ای ک میگی مرسی ازت😘اصل ماجرااینه این اقا ق ...

قربونت 💓💓اگه‌موضوع ابنه ک اصلا و ابدا دیگه نپرس چون میگه اوو چقدر میخاد منو 😅