2777
2789
عنوان

اشکام واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقبقن... خدا خیرت بده دلم اروم شد خدا دلتو اروم کنه💚🌱

ببین کتاب زنان زیرکو بخون حتما خیلی کمکت میکنه و خودت متوجه تغییرات میشی بزار براش همیشه ی دختر رویایی و یکم دست نیافتنی باشی

من ادم پیله ای نیستم 🙂موضوع مهمیه ک پرسیدم

منم امروز بدجور دلم شکست عشقم یکطرفس یعنی قبلا باهم بودیم الان دیگ اون دوسم نداره 

استوری سرم گزاشته بود منم نوشتم واسش خوبی ؟سرماخوردی دید ولی جوابمو نداد مثل همیشه نادیدم گرفت برای بار صدم قلبمو با رفتارش شکست این درحالی بود ک خاهرمم بش پیام داده بود واونم باخوش رویی جوابشو داده 

ولی منو چون میدونه دوسش دارم هنوز جوابمو نداد سرسوزنی براش مهم نیستم نمیدونم چکار کنم از قلبم بره لعنت ب هرچی عشق یطرفس 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
‌نمیخاد ولش کن هم پیله ای هم چسب

واقعا چرا انقد دلشکستن براتون راحته ؟

چرا یدرصد فک نمیکنی با حرفت قلب یه دخترو میشکونی 

نمیخای دلداری بدی ردشو برو چرا زخم زبون میزنی

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
اخه پارتنرمه شهر دیکس ی کاریه اگ درست شه میاد... هروقت بحث میشه میپرسم امشب دیگ گف کم بپرس دلم شکست ...

منم صدبار ب خودم فوش میدم ک نگرانش نشن دوسش نداشته باشم صدبار شکوند قلبمو صدبارم بخشیدمش 

منم صدبار ب خودم فوش میدم ک نگرانش نشن دوسش نداشته باشم صدبار شکوند قلبمو صدبارم بخشیدمش

عزیزم تو رفتار با اقایون باید خیلی سیاست زنانه داشته باشی شاید انقدر دم دستش بودی و زیاد بهش خوبی کردی ک هوا برش داشته و کلا گذاشتت کنار