2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی شرعی ؟

تو اینستا دیدم ولی نمیدونم چیکار میکنن که میگن شرعیه حتما نمیبینن یا یجوری میزنن که دیده نشه

اگه خیلی برات مهمه لیزر خانگی بخر خودت میتونی بزنی هزینه ای که قراره برای کل جلسات لیزر انجام بدی یه خانگی بخر و خودت تو خونه لیزر کن

عزیزم ۰۹۶۴۰۰ رو هم قسمت کارشناس بانوان امتحان کنید .لیزر ناحیه تناسلی حرامه درست اما بعید میدونم اگر برای درمان باشه مشکل شرعی داشته باشه 

جدای از این موضوع من پیشنهاد میکنم شما حتما یک دکتر زنان برای این مشکلتون برید 

این کار ۲ تا مزیت داره .

۱-اگر پزشک تجویز بکنه فکر نمیکنم مانع شرعی داشته باشه و درمانی لحاظ میشه و تجویز دکتره

۲-شاید لیزر هم نتونه مشکل شما رو حل کنه و خدایی نکرده مشکل دیگه ای اضافه کنه ممکنه دکتر راه حل بهتر پیشنهاد بده ویا داروی خاصی برای رفع التهاب پوستتون تجویز کنه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
دستگاه لیزر خونگی هست نمیدونم چه مارکی خوبه تحقیق کن بخر

خب من اصلا نمیدونم اون چجوریه و بهم میفته یا نه دستگاه اپلیدی خریدم بهم نیفتاد رو دستم موند همچین پولدار نیستیم که دستگاه به این گرونی بخرم بعد بهم نیفته بندازم گوشه خونه اول باید یه بار تست کنم ببینم اصن میفته

کاشت ناخون که دیگه حلال نیس الکی نسازین😅

من از منبع معتبر میگم.

زنی که به هر دلیلی انگشتش رو از دست داده.دیگه رشد نمیکنه یا شکسته و از وسط رشد میکنه،چون بجای ظاهر طبیعی زشت شده و از طبیعتش خارج شده،میتونه یک کاشت بیعی و عادی بدون رنگ داشته باشه.

چیزی از پیش خودم نگفتم که گارد گرفتین.

عزیز به دل نگیر با منم تا حالا بد صحبت کردنمیخان جدی باشن بدتر ناراحت میکنن

اخه بزارن ادم توضیح بده بعد جدی باشن 😐 یه حوری حرف میزنن انگار بی دین و ایمونی بابا من اگه دنبال بهانه بودم که به شما زنگ نمیزدم😕 به خدا الان بعد پاکیم از حموم اومدم گریم گرفته سری پیش با تیغ زدم پر جوش شد گفتم دیگه نمیزنم غلط بکنم این سری با نوره زدم انقدر سوخت که نزده شستم الانم داره میسوزه اینم اینجوری صحبت کرد گریم گرفت 

خب الان میخواهید شکایت کنی انتقاد کنی .ولش کن اعصاب خودتو خورد نکن

نباید همچین ادمای بی حوصله ای و مسئول کنن که حتی حوصله پداره حرفرو تا اخر بشنوه والا ما هر قانون خدا رو شنیدیم تبصره داشت خشک مقدسای بیخود حتی حاضر نیس بشنوه چی میگم 

تو اینستا دیدم ولی نمیدونم چیکار میکنن که میگن شرعیه حتما نمیبینن یا یجوری میزنن که دیده نشهاگه خیلی ...

اگه اینم مثل چیزای دیگه نیفتاد چی بندازم گوشه خونه 😑اپلیدیم خریدم موند رو دستم ☹️