2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 44 پست
مهمونی جایی بودین که کسی ببینش؟

ن فداتشم ولی مدرسه میره از مدرسم ک میاد همسایه ها میبینن اخرین بارم خونه مامانم رفتم خاله هامم خیلی حسودن مامانمم هی از بچم پیششون تعریف میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم عزیزدلم توروخدا دعا کن شمام مریض میشدین؟

من سه شب کابوس می‌دیدم وحشتناک ، تب میکردم بلند میشدم چرت و پرت میگفتم کلا یه چند وقتی همینطوری بودم اصلا حالت عادی نبودم هربار می‌خوابیدم کابوس می‌دیدم بلند میشدم جیغ می‌کشیدم دنبال مامانم می‌گشتم ،  کلا تا یه مدت عین دیونه ها شده بودم تا اینکه خاله ام فهمیدن و به مامانم گفتم احتمالش هست که دعا شده باشم چون حالت عادی نبودم 

خالم برام یه مدت قرآن خواندن خوب شدم 

ولی خب تقریبا شبیه دختر شما بودم عزیزم💗

یه سوال ازش بپرس خواب بد و عجیب  میبینه ایا؟ یا فقط جسمی حالش بده 

نترس عزیزم بچست دیگه مریض شده الان همه ویروس گرفتن براش آیت الکرسی میخونم خودتم بخون فوت کن بهش صدقه ...

خداکنه ویروس باشه 

چشم مرسی قشنگم خیلی لطف کردی خیرببینی❤️✨

ن فداتشم ولی مدرسه میره از مدرسم ک میاد همسایه ها میبینن اخرین بارم خونه مامانم رفتم خاله هامم خیلی ...

چشم زخم که منو نابود کرده حتی تاپیکم زدم براش اینجا کلی از تجربه هامون گفتیم براش حرز امام جواد بگیر و دائم آیت الکرسی و چهار قول بخون فوت کن بهش 

اره گفتن ویروسه دوره داره داروام فایده نداش با تب برم تب میکرد

جدی اخه دخترم من وقتی مریض میشه روزام بی حوصلس 

ولی الان چن وقته روزا کاملا طبیعی و شارژ فقط شبا بیدار میشه بالا میاره و تب و لرزو ایناها باز بعد نیم ساعت تا یکساعت میخوابه

جدی اخه دخترم من وقتی مریض میشه روزام بی حوصلس ولی الان چن وقته روزا کاملا طبیعی و شارژ فقط شبا بیدا ...

خاهر زاده منم دقیقا بازی میکرد روزا شب ابجیم میگف تو تب میسوزه شکم درد  داشت تب برم میداد چند ساعت بعد تب میکرد

من سه شب کابوس می‌دیدم وحشتناک ، تب میکردم بلند میشدم چرت و پرت میگفتم کلا یه چند وقتی همینطوری بودم ...

الان بیدار ازش پرسیدم میگه نه ولی من یادمه مثلا هفته پیش خواب بد میدید میپرید از خواب میدوید تو بغلم 

خداروشکر ک خوبی عزیزم 

پس حتما براش قران میخونم

چشم زخم که منو نابود کرده حتی تاپیکم زدم براش اینجا کلی از تجربه هامون گفتیم براش حرز امام جواد بگیر ...

اره من میدونم خیلی حسرت زندگی مصخرف منو میخورن قشنگ میدونم کیا هستن 

چشم حتما میگیرم مرسی عزیزدلم حق باشماس چشم زخم نابود میکنه ادمو 

خاهر زاده منم دقیقا بازی میکرد روزا شب ابجیم میگف تو تب میسوزه شکم درد داشت تب برم میداد چند ساعت ب ...

اگ اینطور ک یکم خیالم راحت شد خدا خیرت بده خیلی نگران بودم ممنون عزیزدلم