2777
2789
عنوان

همچین پسری رو میشه بعدا وابسته کرد با عکس و توضیحات

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 98 پست

داره میگه به ازدواج ختم نمیشه دیکه ... وای معلوم نیست با چند نفر همینجوری بوده. ببین رابطه ای ک بخوای بزور کسی و وابسته کنی بدون اینکه ذره ای تعهد و احساس مسئولیت ب تو داشته باشه یعنی ی رایطه کاملا سمی.خودت و بکش بیرون از این رابطه خوبه زود فهمیدی طرفت کیه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

اگه میخوای بدبخت شی با این رفیق شو

این عاشق نمیشه فقط رابطه میخواد 

باهاش بمونی عمرت میره جوونیت و احساست هدر میره تهشم‌ میره با یکی دیگه ازدواج میکنه 

اعتراضم کنی میگه من ک از اول گفتم باهات ازدواج نمیکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا ایشون قصد بدی نداره بنظر مناگر میخواست سو استفاده کنه همین اول میگفت هدفم ازدواجهولی الان رک دا ...

وقتی اسی دنبال ازدواجه و طرف دمبال وقت تلف کردن و عشق وحال... همه چی مشخصه...

اسی راهت جداست خودت و بخاطر بودن با یه همچین ادمی بد نکن

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)