2777
2789
عنوان

سر خرجی با شوهرم بحثم شد ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست

عزیزم‌میگی خرجیه خونه باخودشه لباساتونم با خودشه.قطعا باشگاهی ارایشگاهی بری هم باخودشه.چکم زیاد داره یه مدت دستش تنگه

روزی ۱۰۰_۱۵۰  میده ماهی میشه ۳ تومن تقریبا برا خرجای خورد ریز خوبه دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم بگم وضع مالی مون خوبه ولی یه ۲سالی هست دستش تنگه چک زیاد داره دست مردم باید اونا رو صاف کنه فکر ...

یه چند وقت دیگه ان شاءالله دستش میاد بیشتر خرجی میده. نگران نباشین. واقعا حق داری ناراحت باشی بانوجان خب سر مسائل مادی بحث کردن ناراحت کننده است. ان شاءالله همیشه سالم باشین و بادل خوش کنار هم زندگی کنین..میتونین کنارش یه مس انداز کوچک داشته باشین یه بخش کمی و پارسیانی چیزی یخرید هرماه بعدهم ببینه اینجوری سرمایه گذاری کردین خوشحالم میشه. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

ببین گلم اولا جای اشتباهی اومدی واسه راهنمایی اینجا مشکلات کوچک هم حکم طلاق میدن بهش

دوم واسه دوست داشتنت مطمئن باش دوست داره زن زندگیشی

و این یادت باشه زندگی خیلی خیلی سخت شده منم اندازه شما پول میگیرم گاهی کمتر گاهی بیشتر

هیچ وقت هم انتظار طلا و جواهر نداشتم و ندارم و زندگی مو دوست دارم 

خوشبخت باشی گلم

بچت چند سالشه؟؟؟بستگی به درآمد همسرت هم داره یکی ماهی ۵۰ درآمد داره بدون قسط و ... یکیم ماهی ۳۰ داره ...

بچه ام مدرسه ای هست 

من میگم کمه 

شوهرم وضع مالی خوبی داره ولی ی مدته دست و بالش بسته است چک زیاد داره دست مردم باید اونا رو صاف کنه

دیگه سه تومن خوبه برا خودت ولی خرج بچه رو چرا با خودت یکی کردی اشتباهت همینجاست ، بچه هر چی احتیاج داشت براش اس ام اس میکنی مثلا فلان تنقلات و بیسکویت احتیاج داره ، سرلاک نمیدونم پوشک شیرخشک ، کلا خرج بچه رو ریز ریز به خودش بگو موقع خرید خونه اونا رو هم بخره ، مثلا خرجای خونه رو هم رو دوش خودش بنداز میوه و تخمه و سبزی و نون و کلا هرچی از ریز و درشت هست خودت نخر بذار خودش بخره که بدونه چیزای کوچیک خرج میبره ، بعد دیگه لباساتون هم که خودش می‌خره دیگه همون سه تومن برا خودت میمونه کافیه به نظرم ، البته مثلا از لوازم آرایشیا موقع خرید که میرید مثلا بگو آرایش پاک کنم تموم شده بیا از این مغازه بخریم اونوقت این خرجت هم کمتر میشه دیگه پولت برا خودت میمونه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بچه ام مدرسه ای هست من میگم کمه شوهرم وضع مالی خوبی داره ولی ی مدته دست و بالش بسته است چک زیاد داره ...

دختر من مدرسه می‌ره 

هفته ای صد تومن بهش میدم اگه چیزی دوست داشت تو مدرسه برای خودش بخره 

خودمم ماهی ۳ تا ۴ درآمدمه 

برای همین اصلا از همسرم پول نمیگیرم مگه اینکه خودم نداشته باشم که خیلی کم پیش میاد 

شما هم خب میگی دست همسرت الان بسته هست پس با توجه به اون باید خرج کنی

عزیزم‌میگی خرجیه خونه باخودشه لباساتونم با خودشه.قطعا باشگاهی ارایشگاهی بری هم باخودشه.چکم زیاد داره ...

اره همینه همه خرجا بزرگ با خودشه 

ولی میدونی اطرافیان من خیلی ب زناشون میدن من اونا رو میبینیم این ۴ خیلی بی ارزش میاد جلو چشمم 

مثلا ی نمونه اش جاری من ۱۴ ساله عروسی کرده اومده 

امشب یه سرویس طلای ۱۵۰میلیونی انداخته میگه شوهرم سوپرایزم کرده کادو یلدا داده تا ببینم سوپرایز روز زن چی دارم 

واقعا ادم میبینه دلش میخواد 

دیگه سه تومن خوبه برا خودت ولی خرج بچه رو چرا با خودت یکی کردی اشتباهت همینجاست ، بچه هر چی احتیاج د ...

اره همه خرج های بزرگ با خودشه 

نه بچه ام مدرسه ایه 

میگه ۴ برای جفتتون 

دختر من مدرسه می‌ره هفته ای صد تومن بهش میدم اگه چیزی دوست داشت تو مدرسه برای خودش بخره خودمم ماهی ۳ ...

واقعا هیچی از شوهرت نمیگیری ؟؟؟

پس انداز نمیکنی اصلا برا خودت برا دخترت؟؟

من برا بچه ام پارسیا میخرم برا اون زود پولم تموم میشه 

یه چند وقت دیگه ان شاءالله دستش میاد بیشتر خرجی میده. نگران نباشین. واقعا حق داری ناراحت باشی بانوجا ...

پارسیان میخرم اکثرن ولی ب شوهرم اصلا نمیگم 

برا بچه ام میخرم بزرگ شد بدم بهش