2777
2789
عنوان

سر خرجی با شوهرم بحثم شد ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
ببخش قصدبدی ندارم ولی بعضی وقتاابایدیه خودی نشون بدی که شوهرفکرنکنه ولخرجی میتونی وون۶۰۰ت روپس انداز ...

اره میخرم ولی اصلا ب شوهرم نشون نمیدم پیش شوهرم میگم وسایل آرایشی خریدم یا شال و اینا 

قایمکی جم میکنم 

اره همه خرج های بزرگ با خودشه نه بچه ام مدرسه ایه میگه ۴ برای جفتتون

فعلا صبر کن ، جاری رو دیدی حسودیت شده ، صبر کن بذار چکاشو پاس کنه ، الان چون اعصابش به هم ریخته هرچقدر اصرار کنی برا پول بیشتر نتیجه عکس میده دعوا میفته بینتون شوهرت لج میکنه ، بعدا اگه دستش هم باز شد تو ذهنش اون لج کردنه میمونه پول نمیده بهت ، فعلا یه مدت صبر کن شرایط شوهرت که اوکی شد باهاش حرف بزن یا کل مخارج بچه رو گردن بگیره و جدا بهش پول تو جیبی بده یا پول تو جیبی شما رو بیشتر کنه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا هیچی از شوهرت نمیگیری ؟؟؟پس انداز نمیکنی اصلا برا خودت برا دخترت؟؟من برا بچه ام پارسیا میخرم ب ...

والا من یه حساب دارم که ماهانه پس انداز رو میریزیم توی اون و کارتش دست منه 

سه دنگ خونه به نام منع 

طلا هم مقداری دارم هم خودم هم دخترم 

ماشین هم گاها به نام من می‌زنیم گاها همسرم 

یعنی باید بازم پس اندازی کنم🤔

فعلا صبر کن ، جاری رو دیدی حسودیت شده ، صبر کن بذار چکاشو پاس کنه ، الان چون اعصابش به هم ریخته هرچق ...

اره حالا ن تنها جاریم خواهرشوهرمم همینه کلا خانواده شوهرم خیلی به زناشون بها میدن 

توشون فقط شوهر من مغرور و قد و لجبازه عصبی میشم میبینه فقط شانس من اینجوره 

والا من یه حساب دارم که ماهانه پس انداز رو میریزیم توی اون و کارتش دست منه سه دنگ خونه به نام منع طل ...

اره بکنی خیلی خوبه 

من فقط برا بچه ام پس انداز میکنم میگم بزرگ شد بدم بهش  زیاد سختی نکشه 

یا حداقل اونموقع من دادم بقیه اش هم باباش بده بشه ی ماشین براش

اره بکنی خیلی خوبه من فقط برا بچه ام پس انداز میکنم میگم بزرگ شد بدم بهش زیاد سختی نکشه یا حداقل او ...

والا دیگه فکر کنم ما چون یه بچه داریم کل زندگیمون مال همین یه بچه هست 

وقتی چیزی میخواد شده از دهن خودمون بگیریم براش فراهم میکنیم🤦

راستی بچم هم کارت داره برای خودش و از همین هفتگی که بهش میدم پس انداز می‌کنه و گاها خودمون یا مادرم هم براش پول می‌ریزه و جمع می‌کنه برای خودش