2777
2789

دخترم تب کرده تب سنجشم خرابه پاهاش خنکه گردنش و بدنش دااااغه 

دیشبم تب داشت تا صبح نخوابیدم بردم دکتر گفتن تبش رو ۳۹ و نیمه شیاف دادن گذاشتم خوب شد 

ولی دکتر گفت بهش ایبوپروفن مینویسم شیاف خوب نیست تجویز کنم

الان شربت ایبو رو دادم یعنی تاثیر داره تاثیرش رو ندیدم 

رفتم تو قرصام دیدم از چندین سال پیش دوتا شیاف کودکان  خریده بودم هست....بزارم یا چی؟کمکم کنید 

خدا لعنت کنه این دکترارو 

۴ تا شربت نوشته دختر منم بی اشتهااااااااا شده بدجووور 

من چجوری این شربتارو ناشتا بدم بهش معدش داغون میشه هرکهری کردم شیاف نداد

ازاد میگرفتی

مال ۳سال پیش ممکنه فاسد شده باشه 

کف پاش پیاز بزن

خودشم گلاب بزن سرو صورا و هرجا داغه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شربت یکساعت بعد اثر میکنه پاشویه تا اون موقع

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
ازاد میگرفتیمال ۳سال پیش ممکنه فاسد شده باشه کف پاش پیاز بزنخودشم گلاب بزن سرو صورا و هرجا داغه

خب آخه چندییییین شیاف هست اسمش رو نمیدونستم که

اونی که تو درمانگاه براش گذاشتن دیکلوفناک ۵۰ بود 

یه مدلم هست شیاف کودکان

راستی قبل از شربت دادن خوب تکونش بده منم به بچم ایپوپورفن میدادم تبش نمیخوابید اخر دیدم که کل سربت ته نشین شده بود 

از طرفی ام با دستمال ولرم که اب ولرم شستی سر و ریر بغل و ایناشو دستمال بذار

اگه تو خونه گلاب داری گلاب بده و صورتشو با گلاب بشور

معمولا دوتا بیشتر نیست

یا شیاف استامینوفن یا دیکلوفناک

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون