2777
2789
عنوان

از عرش به فرش رسیدم

147 بازدید | 9 پست

حس میکنم افسردگی گرفتم

قبلا خیلی کارا میکردم،کارای موردعلاقمو انجام میدادم،شوق و‌ذوق داشتم‌ برای خیلی کارا،تلاش میکردم،ورزش میکردم منظم و غذای سالم میخوردم،هدف گزاری میکردم

ولی الان هیچ انگیزه و امیدی ندارم،به هیچ کدوم از چیزایی که قبلا علاقه داشتم دیگه علاقه ندارم،هیچی باعث خوشحالیم نمیشه.ورزش نمیکنم و همش خوابیدم یا دراز کشیدم،غذام خیلی بد شده هرچی دم دستم بیاد میخورم و چاق شدم.اگر همین الان بمیرم هم برام مهم نیست،یوقتایی جوگیر میشم‌هدف‌میزارم واسه خودم ولی میدونم که اصلا نمیتونم یه هفته هم بهش پایبند بمونم

اصلا خودمو دوست ندارم و در حق خودم خیلی بد کردم و آسیبهایی زدم به خودم که قابل جبران نیست

حتی حوصله ندارم برم پیش روانشناس ، حوصله ندارم بشینم مشکلاتم‌دونه دونه حل‌کنم

حوصله هیچی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین ی محرک امتحان کن کاپوچینو نسکافه یهو همه برنامه هاتو استارت  نزن یکی یکی پیش برو باورکن تو تغییر نکنی متاسفانه همه چی بدترشه بهترنمیشه سعی کن دوش بگیری خریدای خونه رو انجام بدی زیاد توخونه نمونی ی سریال ک موردعلاقته دنبال کنی ک یکم حواستو پرت کنه 

موزیکی ک بهت روحیه میده خودتو بغل کن خودت بهت احتیاج داره باخودت مهربون باش همه چی درست میشه همه چی قشنگ میشه صبورباش غصه نخور