2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار تو نامزدی درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 93 پست
بستگی به قوانین خانوادگی داره اما خب سمت ما عقد رو همون زن و شوهر میدونن و دوران شناخت رو میگن نامزد ...

بله درسته ولی نامزدی ما بعد از عقد هستش و تا عروسی دوره شناخته

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته،ازدواجمون سنتی بوده،سه ماهه عقدیم

خب عزیزم پس این کارو نکن هم سنتی بودین هم خانوادت مخالفن و خودتم میترسی از بارداری 

چیزی هم آنچنان نمونده تا عروسی 

پیشنهاد میکنم تو این مدت مشاوره هم برید مفیده 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
من نداشتمچون خانواده م براشون مهم بود اين چيزاخودمم ميخواستم همسرمو خوب خوب بشناسم نميخواستم احساسي ...

بله درسته،خانواده منم همینطورن،پس سعی میکنم نداشته باشم

ولی اینجا یه سریا میگن دوران شناخت😬🥴

خب واقعاً واسه خیلیا همینه و واقعاً هم آدم تو دوران عقد یه سری چیزا رو میبینه 

استارتر هم الان وضعیتش همینطوریه

خب واقعاً واسه خیلیا همینه و واقعاً هم آدم تو دوران عقد یه سری چیزا رو میبینه استارتر هم الان وضعیتش ...

عقاید متفاوته گلم ولی خب وقتی طرف اسمش تو شناسنامه منه من قراره چی اون طرفو بشناسم؟ رسما شوهرمه دیگه

ببین طرف دیگه برات تلاش نمیکنه رسم و رسومو حتی میذاره کنار عقد میتونی خیلییی رفتارا به شوهرت یاد بدی ...

جدی،به اینجاش فکر نکرده بودم

عقاید متفاوته گلم ولی خب وقتی طرف اسمش تو شناسنامه منه من قراره چی اون طرفو بشناسم؟ رسما شوهرمه دیگه

حرفتون دقیقاً درسته ولی خب از این  فرهنگ مسخره خبر دارید دیگه که دوران عقد رو چون با هم زندگی نمیکنن نباید به هم نزدیک بشن و باردار بشن و بدتر اینکه برای  بعضیا همچنان عقد دوره شناخته فرصت آشنایی کافی از قبل رو نداشتن 

خب اونطوری اگه بدی دیدی و منصرف شدی دستت باز تره واسه جدایی،دیگه نمیگن زنه میگن دختره نامزد بوده،با دختر هیچ فرقی نداره،ولی اگه نباشه و جدا بشه بعدا تو ازدواج به مشکل بخوره شاید

حرفتون دقیقاً درسته ولی خب از این فرهنگ مسخره خبر دارید دیگه که دوران عقد رو چون با هم زندگی نمیکنن ...

اره قبول دارم خیلی ها مثلا دوماهه همو می‌شناسن سریع عقد میکنن و به دوره عقد میگن نامزدی که خب اره واقعا هم میشه نامزدی ☹️

اره قبول دارم خیلی ها مثلا دوماهه همو می‌شناسن سریع عقد میکنن و به دوره عقد میگن نامزدی که خب اره وا ...

متنفرم از این فرهنگ بیخود

خودم اصلا نمیخوام ازدواجم اینطوری باشه از همین میترسم 😑