2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرب المثل هارو متوجه نمیشمیا کسی شوخی میکنه فقط میخندم نمیتونم پاسخ درستی بدمیهویی یه حرف بی ربط میز ...

چند سالته 

تو درس خوندن مشکل نداشنی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیزم این حرفا چیه مثلا تحصیلکرده هستید چرا انقدر بی اعتماد بنفس؟ 

از کتابای روانشناسی و پادکست کمک بگیرید در روابط اجتماعی تون

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

اینکه‌ ضرب‌المثل یا کلا بعضی صحبتارو خوب متوجه نمیشی خیلی اوقات ربطی به گیرایی نداره

مربوط میشه به دایره لغاتی و اطلاعاتت درمواردِ مختلف 

با مطالعه زیاد میتونی تا خیلی بهتر بشی

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

عزیزم این حرفا چیه مثلا تحصیلکرده هستید چرا انقدر بی اعتماد بنفس؟ از کتابای روانشناسی و پادکست کمک ب ...

اخه تو محل کار سوتی زیاد دادم

تاثیر دارن واقعا؟

🍁🧡
اینکه‌ ضرب‌المثل یا کلا بعضی صحبتارو خوب متوجه نمیشی خیلی اوقات ربطی به گیرایی ندارهمربوط میشه به دا ...

بله مطالعم خیلی کمه

ممنون از نظرت 🙏❤️

🍁🧡

وقتی میتونی عیب خودتو ببینی پس گیرایی ضعیفی نداری 

خب خیلی از ضرب المثل ها رو باید معنی کرد یا اینکه شوخی رو متوجه نمی‌شود خب شاید اون لحظه دهنتون درگیره یا تم شوخی ندارید در کل اعتماد به نفس که پایین باشه عکس العملت نسبت  به خیلی چیزا منفعلانه میشه