2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 177 پست
عزیزم اینجوری خودتون رو. اذیت میکنید .اول اینکه ان شالله مشکلی بوجود نمیاد ولی اگرم اومد مگر خدای ا ...

مرسی عزیزم چقد حرفاتون خوب بودن، دلم آروم شد،فکر اینکه بچه هام دوره ی امام زمان بزرگشن دلم پر از نشاط کرد،انشالله ظهور آقا جانمون هر چه زودتر اتفاق بیفته

چقد زیبا سخن گفتی ولی خب پول هم باعث خوشبختیه فکرو خیالو اروم‌میکنه و....

درسته. پول. ب اندازه خودش مهم هست. ولی در کنار این تفکر باید اینو هم ب یاد داشته باشیم. که. اسایش صرفا ارامش هم ب همراه. نداره. در بدست اوردن ارامش ملاک های دیگری هم دهیل هستن که نباید نادیده گرفته بشن. و مهم تر از همه اینکه. ارامش  مهم تر از اسایش هست. چون اسایش بدون ارامش ارزشی نداره 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرزند پروری از فرزند آوری قشنگتره

مگر این دو. در کنار هم نمیگنجه. یعنی نمیشه. هم فرزند  اورد  هم پرورش درست ؟؟

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
مگه چیکار میکنین شما؟یه کم بگید یاد بگیرم

من از ۳ سالگی جای دخترمو جدا کردم از ۴ سالگی دیگ دستشویی نبردمش خودش رفت یه وقتا صبا خودش بیدار میشه صبحانه شو میخوره منم صدا نمیکنه کارای معمولی ک همه انجام میدن ولی مادرشوهرمن تاالان ک برادرشوهرکوجیکم ۱۴سالشه کنار خودش میخوابونه حموم ک تا پارسال خودش میبرد کاملا وابسته و لوس ب خودش بزرگ میکنه

وسایل خطرناک رو جمع کردم همه دکوری ها و وسایل شکستنی الان بیشتر میره سمت تلویزیون و محکم میکوبه نمید ...

حتما برای تلویزیون تون محافظ صفحه بگیر و اگه براتون امکان داره به دیوار بزنیدش..‌من خودم تلویزیونم به دیواره ولی هرجا که بریم تلویزیون روی میز باشه دخترم سریع میره سراغش و من باید بچسبم به تی وی که یه وقت نندازه مال مردم رو ..کل مهمونی دغدغه شو دارم

مگر این دو. در کنار هم نمیگنجه. یعنی نمیشه. هم فرزند اورد هم پرورش درست ؟؟

چرا نمیگنجه عزیزم مگه من گفتم نمیگنجه بعضی ها فقط،فرزند آورن دیدیم قطعا تو خانواده هامون تو دوست و آشنا و

تو در همسایه نه اینکه نخوان یا بلد نیستن یا کوتاهی میکنن مثلا چرا باید بچه ی کلاس پنجمی همراه خودش مشروب بیار مدرسه؟  والد این کودک دوتاشو کنار هم انجام داده؟

چرا نمیگنجه عزیزم مگه من گفتم نمیگنجه بعضی ها فقط،فرزند آورن دیدیم قطعا تو خانواده هامون تو دوست و آ ...

وای اره واقعا

با چشم دیدم دخترشونو تا ۱۵ سالگی کاملا سرخوردا بار میارن بی محلی میکنن ادم حساب نمیکنن ۱۶سالش ک شد یهو گوشی آیفون لباسای مارک عمل بینی تزریق ژل تتو والان یه بچه با بحران هویت گیرشون اومده ظرف رو خالی نگه داشتن یهو از یه سنی ب بعد پر پرش کردن 

جوری ک خواهرکوچیکه روز و شب تو فکر اینه ک ۱۶سالش بشه

اره شایدم میخواد حتما پسر باشه هر چند ب بون نگه والا دلیل نداره این له له زدن بچه داری دیگه چته هر گ ...

ببین خب این خیلی طبیعیه ک یکی دوس داشته باشه هر دو جنس داشته باشه ولی خب اون خودش یه دلیله وقتی شرایطش داری چراکه نه

ایشون میگه تنهایی بجه...

اسی چقد حرفات قابل تحسین بود. منم دخترم 8 سالشه خیلی هم پشیمونم ک تا حالا اقدام نکردم منم ب قول شما همیشه دنبال شرایط خوب بودم ک همه چی مهیا کنم بعد اقدام کنم نگم برات ک دخترم از تنهایی چی ها نکشیده و من هربار خودمو نفرین کردم بر خلاف شما من خیلی دلم میخاد دخترم یه داداش داشته باشه ک تو اینده و الان همیشه پشت هم باشن دلم میخاد هر دو جنس و تجربه کنم چون دیگه نمیخام ب بچه سوم فک کنم چند وقته هم اقدامم ک خدا نخاسته برای منم دعا کن ک ب خاستم برسم منم برا شما دعا میکنم ک شرایطتون برا بچه دوم اماده شه انشالله

منم یدونه بچه دارم ب خاطر شرایط سخت مالی نیاوردم پسرم میگه مامان یا بچه بیار یا واسم وسایل خوب بخر که تنها نباشم حرفاش عذابم میده تو فامیلم فقط پسرمن تکه همه دوتا دارن دلم واس بچه م میسوزه🥲

سنمم بالا رفته 39ام فکرو خیال اعصاب نداشته برام نگران اینم درآینده پشیمون بشم که دیگه کاری نمیشه کرد