2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 177 پست
اشتباه نسل ما اینه ک مسئول همه چیز بچه ها میدونیم خودمونو قراره جنگ بشه ۴۰سالشون بشه خونه داشته باشن ...

شما کشور ما رو با کشورهای دیگه مقایسه نکنید اینجا شرایط زندگی به خاطر تحریم ها یکم سخته چاره ای نداریم باید حمایت کنیم عصر عصر تکنولوژی عصر هوش مصنوعیه زندگی ها فرق کرده توقع بچه ها فرق کرده بچه به خاطر نداشتن گوشی میره خودک.... میکنه چی رو با چی مقایسه میکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالت بخدا...این فکرا مغزمو خوردن....همش دلم برای بچه هام میسوزه که تو این دنیا آوردمشون

عزیزم اینجوری خودتون رو. اذیت میکنید .

اول اینکه ان شالله مشکلی بوجود نمیاد  ولی اگرم اومد مگر خدای امروزمون خدای فردا مون هم نیست. تاحالا از بلاها و..حفظمون کرده ازین ب بعد هم میکنه ان شالله امام زمان که شیعه هاشو ول نمیکه زمانی که. ب مدینه حمله شد و اون بحث حلال ده شبانه روزی و ..پیش اومد. امام سجاد و یارانش هم در مدینه بودن. و هیچ گزندی بهشون نرسید چون با امام زمانشون بودن. مام. دلمون ب امام زمان خوشه. .

ان شالله که. تمام این وقایع. ب ظهور اقا منجر بشه و. بار غیبت رو از روی دوششون برداره . اونوقت. نسلمون در زمانی زندگی خواهند کرد که ارزوی تمام. بشریت بوده. .

ب چیز های خوب فکر کنید. و با امید روزهای. با مهدی. زندگی شاد و امام زمانی بگذرونید درکنار فرزندانتون

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
من دیر بچه دار شدم 32 دخترم بدنیا اومد ،من خودم همیشه تنها بودم دو تا برادر داشتم ،امسال اقدام کردم ...

خداروشکر چقد زیباست خونه ای ک دوتا دختر توش زندگی می‌کنن ازخدا همینو میخوام یه دختر دیگ داشته باشم و لذت ببرم

اشتباه نسل ما اینه ک مسئول همه چیز بچه ها میدونیم خودمونو قراره جنگ بشه ۴۰سالشون بشه خونه داشته باشن ...

دقیقا دارم همچین بچه های بزرگ میکنم،هنوز لباس پسرام خودم میپوشم غذا دهنشون میکنم کفش و جوابشونو خودم میپوشم،تقریبا همه ی کاراشون..۷ ساله و ۵ساله ان

تورو خدا اگر ظرفیت روحی روانی ندارید نیارید الان من ۳۲ سالمه ی پسر ۱ ساله دارم بعضی اوقات از دستش کل ...

عزیزم از من که همین اشتباه رو کردم بشنو؛ فقط خونه رو امن کن روی زمین وسیله خطرناک ، داغ، یا اجسام ریز نباشه بعد بذار برا خودش راه بره بیفته و تو فقط نگاهش کن.. واقعا نمیشه جلوی افتادن یاکنجکاوی بچه ی نوپا رو گرفت و دنبالش راه افتاد فقط باید وسایلی که نمیخوای دست بزنه از جلوی دیدش برداری و اگه میره داخل کابینت ها؛ تمام کابینت ها بجز یکی رو با پلاستیک یا حفاظ ببند.. اون  یکی رو باز بذار و داخلش ظرف پلاستیکی یا وسایل بی خطری چیزی بذار که بچه همش بره در همون کابینت..

شما کشور ما رو با کشورهای دیگه مقایسه نکنید اینجا شرایط زندگی به خاطر تحریم ها یکم سخته چاره ای ندار ...

اینطورم نیس ک فقط کشور ما شرایطش سخت باشه تو خود آمریکاشم بچه ها بعد ۱۸ سالگی میرن کار میکنن واسه خودشون زندگی میسازن دوستانی دارم درامریکا ک خودشون میگن بدون حمایت خانواده بچه ۱۸ ساله وارد جامعه میشه و زندگی میسازه و اونجا حمایت خانواده تاهمون ۱۸سالگیه اونم حمایت عاطفی و اموزش و...

خب چرا نمیشه الان این روزارو داشت قربون خدا برم همه چی رو واسه ما خشکوند🤭

خوب دنیا جمعیتش هر روز داره بیشتر میشه رو به نابودی و گلچین کردن افراد ثروتمند هیت فقیرا هر روز فقیر تر میشن و از بین میرن داراها هر روز پولدارتر

این حرفتون ملاک نیستا من تک فرزندی پزشک و موفق هم دیدم چند فرزند موفق فقیر و متوسط هم دیدم تک فرزند ...

خوب منم منظورم. همین بود که انچیزی که من میبینم. اهمیت. تربیت هست. پول. تاثیر داره. ولی. تاحدی. پس. تربیت. روحی و جسمی و فکری. دراولویت  هست.  نباید صرفا ملاک فرزند اوری. داشتن رفاه مادی باشه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
دقیقا دارم همچین بچه های بزرگ میکنم،هنوز لباس پسرام خودم میپوشم غذا دهنشون میکنم کفش و جوابشونو خودم ...

مادرشوهرمنم همینطوره منم میبینه دارم مستقل بارمیارم میگ تو مادرنیستی نامادری ای😅

عزیزم از من که همین اشتباه رو کردم بشنو؛ فقط خونه رو امن کن روی زمین وسیله خطرناک ، داغ، یا اجسام ری ...

وسایل خطرناک رو جمع کردم همه دکوری ها و وسایل شکستنی 

الان بیشتر میره سمت تلویزیون و محکم میکوبه نمیدونم دیگه اینو باید چکارکنم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
دقیقا دارم همچین بچه های بزرگ میکنم،هنوز لباس پسرام خودم میپوشم غذا دهنشون میکنم کفش و جوابشونو خودم ...

نه من دخترم ۱۱ سالشه به قدری مستقل هستش که عادت ماهانه شدم من نفهمیدم البته باهاش صحبت کرده بودم به قدری مستقل هستش که به من میگه مامان تو خیلی لوسی میگم چرا عادت میشی به من نمیگی میگه چرا بگم میگم خوب کیسه آب گرمی چیزی میگه نه خوبم تو خیلی لوسی اتاقش رو خودش جارو میکنه کارهاشو خودش میکنه