2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 177 پست
دامن زود سبز سبز بشه

مرسی فداتشم، خیلی کلافه و خسته ام 💐💐

الان ۵ روز مونده به موعدم، فکرکنم این ماه هم بی نتیجه شد 🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیتونم درک کنم کسی ک یه بچه داره چرا همچین حسی داره من حس میکنم بخاطر حرف دیگران میخوای گرن ...

اصا حرف دیگرانی وجود نداره چون شکر خدا اطرافیانم‌ازاینایی ان ک میگن بچه یکی بسه من خودم اینطورم بچه دوس دارم تنهایی دخترمم میبینم عذاب میکشم البته هستم کسایی ک یه بچه دارن ولی خب میبینم اونا دورشون شلوغه بچه زیاد دارم اطرافشون دخترشون تمها نمیمونه بچه من از هردو طرف تنها نوه س و هرجا میره ادم بزرگن 

منم اگر شرایط بود دلم میخواست ولی ۴۰ سالمه و دخترم ۱۱ سالشه همه میگن بی خیال شو لطفا

من اگه بودم می‌آوردم 

چون واقعا سخته تک فرزندی 

ولی خدا لعنتشون کنه با این گرونی ها .. فقط تبلیغ می‌کنند که بیارن ولی کاری نمی‌کنن مردم دل گرم بشن برای آوردن

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اصا حرف دیگرانی وجود نداره چون شکر خدا اطرافیانم‌ازاینایی ان ک میگن بچه یکی بسه من خودم اینطورم بچه ...

به نظر من دوره زمونه اینکه بچه ها با فامیل بازی کنن گذشته

ببر خانه باز

مهد کودک 

پارک 

کلاس های مادرو کودک 

برو تاپیک برای رفتن خونه ی پدر و مادرم باید اجازه بگیرم رو بخون از بچه ی دوم و سوم کلا پشیمون میشی

۵تا انگشت ک یکی نمیشه منم خواهر برادردارم ازخواهرم راضی نیستم ولی داداشم جونمه ولی بااینک راضی ام‌نیستم از خواهرم شکر وجودش میکنم چون یه عمر از بچگیمو کنارش بودم تنها نبودم