شما اول فمینیست را تعریف کن.. چون تعاریف زیادی برای این کلمه وجود داره...
من حرفم برابریه
کلا همیشه معیارم ایناس:
زشت نیست توی قرن بیستو یکم سربازی اجباری باشه؟! دخترا حق راندن موتور ندارن؟! زشت نیست میاین میگین فرو کردن شارژر در پریز برق در حضور نامحرم گناهه؟! زشت نیست یه مرد ۴۰ ساله به دختر ۱۷ ماهه خودش تجاوز میکنه؟! زشت نیست میگن تقصیر مادره بود نباید بچه رو با باباش تنها میذاشت؟! زشت نیست یه پدر سر دخترشو ب خاطر حرف مردم ببره؟! زشت نیست بگین خوبش کرد آفرین ب غیرتش؟! زشت نیست تو زندگی بقیه دخالت میکنین؟! زشت نیست ب دختری ک لباسی ک دوست داشته رو پوشیده و بلند میخنده میگین هرزه؟! زشت نیست پریود، ک ی مکانیسم طبیعیه رو سانسور میکنین؟! زشت نیست این همه اجبار....؟!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هیچ زنی با هیچ مردی برابری جنسیتی نداره..چون نه روحیات و نه فیزیک و نه حتی نیاز هامون شباهتی به هیچ مردی نداره شاید در ظاهر به نفع زن هاست اما کاملا به اسم خانوما و به کام آقایون ..و این شد که مرد غربی امروز هیچ مسئولیتی نسبت به زنان نداره ..به ازدواج اعتقادی ندارند و اگر ازدواجی رخ بده هیچ درک و مسئولیتی از تفاوت ها ندارن و زن پا به پای مرد کار میکنه ...چه بچه بیاره چه نیار بعد زن ها بچه هارو به مراکز مهد کودک میسپرن و آموزش های همگانی خارج از بعد خانواده بچه ها رو بی مهر نسبت به خانواده بار میاره ...جامعه افتضاحی که برای خانواده ارزشی قائل نیست و نگاه کلی و جمع نگر به جامعه داره و فردیت رو فدای رشد وحشتناک اقتصاد و صنعت کرده
برای همین امروزه گرایش زنان نسبت به مردان به دین اسلام در غرب چند برابر هست چون مرد در اسلام وظایف مهمی در قبال زن داره ...و همین مطلب باعث شده زنان غربی به اسلام رو بیارن
سلام عزیزم من راجب فمنیست تحقیقاتی داشتم ..این جریان درست زمانی اتفاق افتاد که انقلاب صنعتی در غرب ش ...
سلام عزیزم شاید ریشه این جریان اشتباه بوده باشه و متوجه شده باشن یک کلاهی بزرگی بر سر زنان هست ولی در خیلی از جاها مفید هست پس چرا از این قابلیت برابری استفاده نشه
من خودم به عنوان یک زن تحصیلکرده و مادر سه فرزند ، رشته حقوق یکی از ندارم هست که دارم اعتراف میکنم زندگیم بدون وجود همسرم برام وحشتناک و هیچ تمایلی به این ندارم که بخوام یک زن تنها باشم و صبح تا شب کار کنم و شب تنها توی یک خونه بدون خانواده زندگی کنم ..من خوشبختی رو در انتخاب صحیح و سالم همسر و در نهایت تشکیل خانواده میبینم ..یک خانواده سالم که مرد خانواده درک از موقعیت همسر داره ،به فکر رفاه خانواده است و میذاره همسرش در کنارش بدون اینکه بهش فشاری وارد بشه رشد کنه ...ایده آل ترین سبک زندگی هست که میشه داشت
سلام عزیزم شاید ریشه این جریان اشتباه بوده باشه و متوجه شده باشن یک کلاهی بزرگی بر سر زنان هست ولی د ...
اون برابر رو ما در اسلام به وضوح داریم ..و در قرآن بار ها بهش اشاره شده مسلمین و مسلمات ..مومنین و مومنات ..برابری انسان ها و برتری انسان ها فقط در تقوا و انسانیت هست نه جنسیت نه رنگ و نژاد ...وقتی خودمون این برخورداری از حقوق و عدالت رو داریم چرا تو مکاتب ناقص که ریشه اش کلاه گذاشتن سر زنهاست جست و جو کنیم ...در اسلام زن میتونه فعالیت اقتصادی داشته باشه و درآمدش فقطبرای خودش باشه ...هیچ کس نباید هیچ زنی رومجبور به هیچ کاری کنه ...شما به عنوان یک زن میتونی بابت شیری که به فرزندت دادی بابت کاری که تو خونه انجام میدی جدای از بحث نفقه ، حق الزحمه بگیری ...مرد موظف خوراک پوشاک مسکن .درمان .و حتی درصورت امکان برات کارگر بگیره ...چه جایی بهتر از این ...