من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچ چیزی افراطیش خوب نیست ولی بعضیا واقعا حرصشونو دذمیارن مثلا چند وقت پیش یه تاپیک بود راجع به اینکه پریودیتو به پدر یا برادرت بگی یا نه سرش دعوا افتاد
میدونین چرا
چون اینجا جهنمی به نام خاورمیانه اس🗿💔
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
من از زندگیم با مردی ک انتخاب کردم راضیم. نمیگم تمام بار رو ب دوش میکشه مشغله ها ووظایف بین ما تقسیم شده. و من تازه ی مدته فهمیدم اون وقتی از ته دل خوشحاله ک من تو رفاه و خوشحالیم حتی اگه خسته ترین باشه
ولی اینکه مرد بد هم هست و قوانین خیلی وقتا علیه زن هست رو هم قبول دارم
سلام عزیزم من راجب فمنیست تحقیقاتی داشتم ..این جریان درست زمانی اتفاق افتاد که انقلاب صنعتی در غرب شکوفا شدن و کارخانجات رشد کردن دنبال نیروی کار ارزان قیمت بودن ..مهمترین اتفاقی که میتونست توجریان خفقان غرب اتفاق بیوفته و زن غربی که نماد جنس گناالود و مستحق به عذاب بود این جریان میتونست به اسم حمایت زن اونارو از خونه ها به کار در کارخونه ها با شعاری برابری جنسیتی بکشونه..واین شد که زن غربی چاله به چاه افتاد..ونتیجش شد ظلمی به نام برابر جنسیتی