2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه که حالا شما نسل جدیدا خیلی با شعور و باتربیت و بافرهنگین!!والا هرچی ادم نخبه و بافرهنگ و دکتر مهن ...

قدیما به بچهاشون توجه کافی روحی و روانی رو نمیکردن

حقم داشتن 

چون کسی که فرت و فرت بچه میاره طبیعیه نتونه به همشون رسیدگی کنه

فقط میزاییدن و ول میکردن به امون خدا

و این شد نتیجه ی اینکه الان ۹۰ درصد جمعیت کشور واقعا مشکلات روانی دارن ، منتها یسریا به ظاهر بروز میدن یسریا ام میریزن توو خودشون.

و وقتی خودشون اینطور باشن با بچهای خودشونم همینکارو میکنن و اینطوری بارشون میارن.

البته که هستن پدرمادرایی که این رو برای بچشون جبران کردن و همه جوره براشون محبت و زمان و انرژی و سرمایه گذاشتن..

دو دستن دیگه

یا عقدشونو سر بچهاشون خالی میکنن

یا نداشته های خودشونم برای بچشون جبران میکنن و لذت میبرن از به ثمر رسیدن بچشون

چطوری از درد زایمان زنده بیرون میومدن سزارین که نبود همه طبیعی

بار اول زایمان می کردن بخیه که نبود 

وا ممیموند برا دفعه های بعدی راحت میومد بچه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

به سختی. مامان و بابام تعریف میکنن تو چه امکانات بدی بزرگ شدن. همش مجبوری لباسای دسته چندم خواهر برادراتو بپوشی یا کفشاشونو و حسرت داشتن لباس نو رو دلت باشه همیشه. کلا مامان و بابام هم منو و هم جوونای فامیل رو به تک فرزندی تشویق میکنن که بتونن اون بچه رو از هرنظر ساپورت کنن. 

واقعیت اینکه نتیجه اون همه تولید مثل میشه حضور کلی انسان بی کفایت 

چون تربیتی درکار نبوده 

بنظر من یکی از تبعات همون تولید مثل بی رویه شده نسلی که دارن مملکت رو اداره میکنن 

نفهمی نه شعوری نه رحم و مروتی نه همنوع دوستی ، نه تفکری ، نه دوراندیشی    

هیچی هیچ

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
مامان بزرگ من تو هشت سال هفت تا بچه آورده 😂😂😐

یا خدا مامان بزرگ من ۱۰ تا اورده دو تاش تو سه چهار سالگی مردن ولی حساب نکردم چند سال وقت گذاشته🤣🤣

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
غذا میخوره ۱۱ ماهشه ولی شیرم میخوره هفته ای دوتا میگیرم 🤣🤣زنداداشم میگفت دیگ بهش پاستوریزه بده

فک کنم ۱ سالگی ببریش دکتر بهت اجازه بده اگر حساسیت به پروتئین گاوی نداره بهش شیر پاستوریزه بدی

😂😂😂وای حالم بهم خورد

متاسفانه واقعیته  🤣

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
قدیما به بچهاشون توجه کافی روحی و روانی رو نمیکردنحقم داشتن چون کسی که فرت و فرت بچه میاره طبیعیه نت ...

به نظرم این محدود به نسل قدیم نیست.

شاهدمثالش توی زندگی الان به وفور پیدا میشه.

کم نیستن ادمایی که برای دل خودشون بچه میارن و یه مشت بدبخت تحویل جامعه میدن.

چنرسال دیگه هم همین بچه های کوچیک میشن گرگ های وال استریت زمانشون!!