2777
2789
عنوان

خوش به حال شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 36 پست
اخ گفتی منم مثل تو از 7 صبح دانشگاه بودم و بعدش خونه رو حسابی گرد گیری و جارو زدم اما همچنان بیدارم ...

امضاتون خیلی قشنگه یاد معلما افتادم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
رازش چیه؟😅😅😅من سخت خوابم میبرهموقع بیدار شدنم انگار تو خواب ازم کار کشیدن کارگری کردم

نمیدونم والا😅تو مزاجت بلغمی هس اونجوری احساس میکنی از خواب بیدار میشی خسته ای واحتمال کم خونی هس برو ازمایش بده گلم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نگفتم صافه صاف که . گفتم رو فرم هستن و هرچی میخورن چاق نمیشن . لاغری زیاد هم خوب نیس . ولی یکی از ...

میدونی من چون قدم کوتاهه زیاد لاغریم نشون نمیده قدم ۱۵۱ وزنم ۴۲ هر کی می بینه میگه خوشبحالت نمیدونم چرا درصورتی ک خودم خودمو بیش از حد لاغر می بینم درصورتی ک پایین تنه ام خیلی نسبت ب بالاتنه ام بهتره

شما معلمید؟

نه دانشجوام 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
امضاتون خیلی قشنگه یاد معلما افتادم

جالبه 😅❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"