2777
2789

پارنتر من چندین ماه حداقل دو روز یکبار بهم گفت ماشین برات میخرم وقتی به زبون میاره در کنارش باعث میشه من ازش انتظار داشته باشم که به حرفش عمل کنه چاقو زیر گلوش گذاشته بودم که هربار بهم بگه منم هر دفعه که می‌گفت لبخند زدم خوشحال شدم باور کردم بعد میگفت در اولین فرصت باید برات ماشین بخرم اولین کاری که میکنم برات ماشین میخرم تو باید ماشین داشته باشی جوری که خیلی روی حرفش حساب باز کردم امشب بهش گفتم دنبال یه وام ۱۵۰ تومنی هستم گفته خوبه وام بگیر یه ذره من پول روش میزارم یه پراید میخری ... و من جوابی نداشتم که بگم اما میخوام فردا یه جوابی بهش بدم که  بفهمه دیگه هیچوقت روی حرفش حسابی باز نمیکنم حسابی ناامیدم کرد از خودم ناراحتم که چرا الکی حرفش رو باور کردم دوست دارم باهاش کات کنم تموم بشه که بدونم فقط تو زندگیم خودمو دارم و باید با تلاش خودم به خواسته هام برسم و منم دیگه وقتی به حرفش عمل نکرده نیازی نمیبینم باهاش ادامه بدم و متنفرم از حرف های پر ادعای تو خالی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روم نمیشه یک سری چیزا رو از سوهدم بخوام اونوقت از پارنتر انتظار ماشین دارید

شوهرت وقتی روزی دوبار بهت بگه برات فلان چیز رو میخرم و اینکه شما هرگز نخواستید و اون بهتون بار ها بارها گفته انتظار ندارید بخره ؟

شوهرت وقتی روزی دوبار بهت بگه برات فلان چیز رو میخرم و اینکه شما هرگز نخواستید و اون بهتون بار ها با ...

چرا انتظار دارم بخره چون شوهرمه

پارنتر یا بهتره بگیم دوست پسر تعهدی رسمی ب شما نداره که

اخه خودت اگر یکمی فکر کنی طرف میلیاردم باشه حالا حالاها چیزی بخشش نمیکنه ب غریبه