یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی واقعا والدین من حرف تو گوششون نمیره و زیادی می ترسن البته حق هم دارن چون بعضی ها واقعا دوست خوبی برات نیستن ، شاید یه چیزی میدونن . با این حال به تو هم حق میدم
به خدا امروز دوستان اومدن دنبالم داشتم حاظر میشدم مادرم هم حاظر شده بود که بیاد زدم زیر گریه گفتم که من نمیام و تا خوده الان به خودکشی از دست اینا فکر کردم
منم دختر ۱۵ ساله دارم، اونم هر ازگاهی با دوستاش میرن بیرون و کافه ، من خوشم نمیاد ولی چون بهش اعتماد دارم هر از گاهی بهش اجازه میدم بره ، والدینت رو درک می کنم ، نگرانت هستن ، الان به درس و مشقت برس و آینده ت رو بساز ، برای آزادی و بیرون رفتن کلیییی وقت داری
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار