2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من حتی الانم نمیذارن هیچ جایی برم تنهایی 

درکت میکنم خودمم تاپیک زدم درباره ش 

ولی واقعا والدین من حرف تو گوششون نمیره و زیادی می ترسن البته حق هم دارن چون بعضی ها واقعا دوست خوبی برات نیستن ، شاید یه چیزی میدونن . با این حال به تو هم حق میدم 

بگردممماخه خانواده ایرانی چقد سخت میگیرین

به خدا امروز دوستان اومدن دنبالم داشتم حاظر میشدم مادرم هم حاظر شده بود که بیاد زدم زیر گریه گفتم که من نمیام و تا خوده الان به خودکشی از دست اینا فکر کردم

به خدا امروز دوستان اومدن دنبالم داشتم حاظر میشدم مادرم هم حاظر شده بود که بیاد زدم زیر گریه گفتم که ...

ببین منم داشتم ی سری سخت گیری هارو

حتی داد زدم گریه کردم

ولی درست شده

الان ازادترم گذاشتن

منم دختر ۱۵ ساله دارم، اونم هر ازگاهی با دوستاش میرن بیرون و کافه ، من خوشم نمیاد ولی چون بهش اعتماد دارم هر از گاهی بهش اجازه میدم بره  ، والدینت رو درک می کنم ، نگرانت هستن ، الان به درس و مشقت برس و آینده ت رو بساز ، برای آزادی و بیرون رفتن کلیییی وقت داری 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
خدا کنه هیچوقت کاری که خانوادم دارن با من میکنن سرت نیاد

تاپیکتم خوندم 

ما این روزا رو گذروندیم 

دیگه تا بیای اعتما جلب کنی باید تاوان هم بدی نمیشه هم خدا رو‌بخوای هم خرما رو