2777
2789
عنوان

شماره ی مامانمو بلاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست
دقیقا موافقم... اینجا یسری ادما یه حرفایی میزنن ادم بیشتر ناراحت میشه... با هر کی قهر میکنی با مادرت ...

همه ی مادرا صلاح بچشونو میخوان؟شما از بچه های بدسرپرست خبر دارید؟از بچه های کار؟از بچه هایی که از اعتیاد مادرشون به هزار راه کشیده شدن یا مادرهایی که صرفا بچه دار شدن که ازش بهره مالی ببرن و کالای جنسیش بکنن؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

دوستانی ک گفتین چمیدونم حیف اسم مادر و هرمادری قابل احترام نیستا این حرفا

چرا ی طرفه قضاوت میکنین درحالیکه اصلا از کل داستان خبر ندارین

عزیزم میدونم ناراحتی بهت هم حق میدم چون من خودم ی وقتایی ک با مامانم بحثم میشه بشدت اعصابم خورد میشه

ولی ببین دلیل کارش چی بوده واقعا .. اونم مادره.. بدون هیچکس توی این دنیا از پدر و مادر باارزش تر نیستن.. هرچند بعضیا ی حرفای دیگه بزنن

فعلا اعصابتو آروم کن بعدا تصمیم بگیر قوربونت بشم😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همو میبینم ولی حرف نمیزنم باهاش

عزیزم...

یه استادی بودتو دانشگاهمون میگفت همیشه به ادما فرصت بدین... به منم فرصت دادن به اینجا رسیدم ...ی پیشنهاده هروقت ازکسی ناراحت شدی بهش بگو و بهش فرصت بده تا از دلت در بیاره.... 

هرجور خودت فکر میکنی به صلاحه عمل کن ولی سعی کن از کسی تو دلت کینه ای نداشته باشی عزیزم...اونم از مادر...

شاید خیلی ها حسرت یه حرف شنیدن یه کلمه رو از مادرشون داشته باشن..گ سخت نگیر زندگی و عزیزم.... تو قوی تر از این حرفایی♡شبتون بخیر رفقا

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اتفاقا برعکس صحبت شما دختر گل.. احترام به مادر و مادر حتی کافر هم باشن پدر و مادر واجبه... فقط درصور ...

من ترجیح میدم اونایی که پدر مادره بد دارن رو قضاوت نکنم و هی پافشاری نکنم که پدرتن مادرتن وقتی تو زندگیش نیستم‌ .

اول یادآور محبت ها و زحمت هاش می شی، دوم حرف دل تو می زنی و می گی که ناراحت شدی، سوم بار دیگه می گی ...

چه محبتی؟

چه زحمتی؟

من که از زیر سنگ به دنیا نیومدم 

وظیفش بود

بچه به دنیا آورده وظیفشع نگهداره 

چرا باید تشکر کنم 

مگه به میل خودم به دنیا اومدم 

تازه باید اونا ازم تشکر کنن که تحملشون میکنم

الان انقد وضعیت روحیم بده دلم میخاد برم از پشت بوم بندازم پایین 

دارم سعی میکنم یکم حرف بزنم آروم شم 

حالا دلیل حال بدم کیه؟؟ 

مامانم 

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

ارع ولی نباید اینجوری میگفت

آره منم کاملا بهت حق میدم ک نباید اینطوری میگفت.. ولی حتما اونم اعصابش خورد بوده.. حالا غصه نخور هرچی باشه مادره باز باهم اوکی میشین😇

همه ی مادرا صلاح بچشونو میخوان؟شما از بچه های بدسرپرست خبر دارید؟از بچه های کار؟از بچه هایی که از اع ...

حرف ات درسته، ولی الان در مورد این کیس داریم صحبت می کنیم، نگفت مادرم همیشه از اینکارها می کنه.

حالا بیا یک راه حل خوب، به کمک همدیگه برای استارتر بدیم.

آره منم کاملا بهت حق میدم ک نباید اینطوری میگفت.. ولی حتما اونم اعصابش خورد بوده.. حالا غصه نخور هرچ ...

حالم خوب نیست

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

دوستانی ک گفتین چمیدونم حیف اسم مادر و هرمادری قابل احترام نیستا این حرفاچرا ی طرفه قضاوت میکنین درح ...

منم قبلا همینارو اصولا به اونایی که از پدر مادرشون بد میگفتن و حتی مورد بوده نفرین میکردن میگفتم،ولی وقتی یسری چیزا از بعضی پدر مادرا دیدم متوجه شدم هر پدر مادری مقدس نیست و سعی کردم قضاوتشون نکنم، پدره به بچه ی خودش تجاوز کرده،مادره دختره خودشو علنا فروخته ...متاسفانه همه ی مادرپدرا لایق مادر پدری نیستن

نمیدونم🥲

به خودش بگو که چرا این حرفو زده بعد بلاکش نکن ولی یجوری دیگه که متوجه بشه‌ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
حرف ات درسته، ولی الان در مورد این کیس داریم صحبت می کنیم، نگفت مادرم همیشه از اینکارها می کنه.حالا ...

شاید ینفرم اینجا باشه ابنو که میگن همه ی مادر پدرا خیر و صلاح بچشونو میخوان بخونه و اتفاقا از همین بچه ها باشه،بت نسازید، مادر اونه که مادری کنه پدر اونه که پدری کنه وگرنه کسی با تولید مثل مقدس نمیشه .

حالم خوب نیست

عزیزم خیلی دوست داشتم ک بتونم کمکت کنم

منم خیلی وقت پیشا اگه تاپیک های قدیمیمو بخونی میبینی ک چقدر از خانوادم و محدودیت هاش بد میگفتم و عصبی بودم ولی الان همه چی تغییر کرده و فهمیدم واقعاا هیچکی توی دنیا ب اندازه خانواده نگران من نیست.. هرچند ی وقتایی کارای میکنن ک خوشمون نمیاد ولی ب نظر اونها درسته

خودتو آروم کن بنظرم برو پیشش باهاش صحبت کن یا از یکی ک مورد اعتمادته مشورت بگیر

منم قبلا همینارو اصولا به اونایی که از پدر مادرشون بد میگفتن و حتی مورد بوده نفرین میکردن میگفتم،ولی ...

آره خب حرفتو قبول دارم اونا واقعا دیگه انسان نیستن چ برسه ب پدرمادر

ولی دعوای اسی سر ی جروبحث با مادرش ک مادرش هم احتمالا اعصابش خورد شده و به عمه عه ی حرفایی ک نباید زده و اسی هم ناراحت شده.. انشالله ک دوباره اوکی میشن😇

آره خب حرفتو قبول دارم اونا واقعا دیگه انسان نیستن چ برسه ب پدرمادرولی دعوای اسی سر ی جروبحث با مادر ...

همیشه که نباید بزنن تو گوشت،یبار میبینی با حرف زجرت میدن،یکی از دوستام تو دوران مدرسه انقدر از مادر و پدرش همین حرفارو بقول شما از رو عصبانیتشون شنیده بود بشدت اعتماد بنفس پایینی داشت و خودشو دوست نداشت که اجازه داد هر ننه قمری بیاد تو زندگیش و خودشو تباه کرد، واقعیت بنظرم معقوله ی بچه داری خیلی مسئولیت داره و آدم اگه توان کنترل رو اعصابشو نداره که بچش گناه نکرده .احترام دو طرفس