کسی به اندازه مادرشما، شما رو دوست نداره. ناراحت شدی حق داری چون جمله بندی های درستی استفاده نشده ولی محترمانه بهشون بگو چرا این حرف و زدن .... بلاک و... کار جالبی بنظر نمیاد... پختگی اینه بتونیم باهن تعامل داشته باشیم حرف بزنیم... هرکی یه جی گفت بلاک که نشونه ی ضعفه..
شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر تو خلوت، در کمال احترام و آرامش با مادرت صحبت کنی، بهتر نیست؟
دقیقا موافقم... اینجا یسری ادما یه حرفایی میزنن ادم بیشتر ناراحت میشه... با هر کی قهر میکنی با مادرت قهر نکن هیجوقت... هنیشه دست مامانت و ببوس. اگه چیزی میگه خیر وصلاحت ومیخواد حالا لحنش بدگفته به بزرگی خودت ببخش
شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اتفاقا برعکس صحبت شما دختر گل.. احترام به مادر و مادر حتی کافر هم باشن پدر و مادر واجبه... فقط درصورتی که از بچه شون میخوان کفر بگه و شرک بورزه اینجا اطاعت ازشون واجب نیست...