2777
2789
عنوان

شماره ی مامانمو بلاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

کسی به اندازه مادرشما، شما رو دوست نداره. ناراحت شدی حق داری چون جمله بندی های درستی استفاده نشده ولی محترمانه بهشون بگو چرا این حرف و زدن .... بلاک و... کار جالبی بنظر نمیاد... پختگی اینه بتونیم باهن تعامل داشته باشیم حرف بزنیم... هرکی یه جی گفت بلاک که نشونه ی ضعفه.. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تو خلوت، در کمال احترام و آرامش با مادرت صحبت کنی، بهتر نیست؟

بگم آفرین مامان جان خیلی خوب منو پیش دیگرون تخریب میکنی؟

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

کسی به اندازه مادرشما، شما رو دوست نداره. ناراحت شدی حق داری چون جمله بندی های درستی استفاده نشده ول ...

دیگه واسم مهم نیست 

اگر تو خلوت، در کمال احترام و آرامش با مادرت صحبت کنی، بهتر نیست؟

دقیقا موافقم... اینجا یسری ادما یه حرفایی میزنن ادم بیشتر ناراحت میشه... با هر کی قهر میکنی با مادرت قهر نکن هیجوقت... هنیشه دست مامانت و ببوس. اگه چیزی میگه خیر وصلاحت ومیخواد حالا لحنش بدگفته به بزرگی خودت ببخش

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خب دلیل اینکارش چی بوده؟از قبل باهم بحثی در این مورد داشتین؟ آخه بی دلیل ک هیچ‌ مادری اینکارو نمیکنه

ارع 

ولی نباید اینجوری میگفت 

بگم آفرین مامان جان خیلی خوب منو پیش دیگرون تخریب میکنی؟

اول یادآور محبت ها و زحمت هاش می شی، دوم حرف دل تو می زنی و می گی که ناراحت شدی، سوم بار دیگه می گی که چقدر دوست اش داری.

متاسفانه در خانواده و جامعه فرهنگ گفتگو ضعیف داریم.

قرار نیست هر پدر مادری لایق احترام باشن

اتفاقا برعکس صحبت شما دختر گل.. احترام به مادر و مادر حتی کافر هم باشن پدر و مادر واجبه... فقط درصورتی که از بچه شون میخوان کفر بگه و شرک بورزه اینجا اطاعت ازشون واجب نیست... 

اول یادآور محبت ها و زحمت هاش می شی، دوم حرف دل تو می زنی و می گی که ناراحت شدی، سوم بار دیگه می گی ...

دقیقا