اول بگم که کاملا نچرالم تنها کاری که میکنم ناخنامو ژلیش میکنم و موهای صورتمو شیو میکنم! حتی ابروهامم بر نمیدارم چون نسبتا نازکه و مدلشو دوست دارم اما میخوام تغییرش بدم
موهامم خرماییه روش اگه بالیاژ بلوند بکنم خوب میشه؟؟ به غیر از ژل لب و اکستنشن مژه دیگه چی پیشنهاد میدید؟ موارد مذکور مد نظرم هستن که انجام بدم
This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
متاسفانه اولش از سلایقش بی اطلاع بودم، وقتی دلمو بهش باختم متوجه اش شدم!
عععخی پس عاشق شدی رفته
منم این دورانو گذروندم یه روز به خودت میای میبینی چقدر راحتی خودت و اینکه با خودت حالت خوب باشه برات مهم میشه درسته که ظاهر مهمه اما من تجربه کردم اعتماد به نفس از اونم مهم تره