2777
2789
عنوان

مجبورم و میخوام داف بشم تا به چشم کراشم بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 120 پست
موافقماما خب با این موها نمیتونم توجهشو جلب کنم

چرا میتونی

دافای مومشکی یه چیز دیگه ان بیگودی ببند حالتش بده پریشون کن خیلی قشنگ تر از موی لخت و بی خاصیت میشه

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی روز میکرو کردن از مد بیوفته چه میکنیطبق خواسته های پسرا بری جلو هر روز باید خودتو ی شکل کنی بعد بخ ...

اگه بتونم مورد علاقه اش باشم خب می ارزه! اگرچه  مد همیشه دستخوش تغییرات مختلفی میشه

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

واای ارعه ب مغزم خیلی فشار اوردم اسمشو یادم بیاد نیومد😂😂🤣

هر جا صحبت از ژل زدنه من صدای این شادیه می پیچه تو گوشم 😂دوستان عزیز 🤣

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

والا ربطی نداره 

من هم دافم 

هم شاخم 

هم خوشگل 

ولی کو 💔😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چرا میتونیدافای مومشکی یه چیز دیگه ان بیگودی ببند حالتش بده پریشون کن خیلی قشنگ تر از موی لخت و بی خ ...

من موهام خرماییه

یک دو دلی دیگه هم بهم اضافه شد نکنه مو مشکی دوست داره!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

دقیقا پسرا فقط و فقط ظاهر واسشون مهمه و نه هیچ چیز دیگه ای من تازگیا به این نتیجه رسیدم

شوهرم هم بخاطر چهرم با من ازدواج کرد البته چهره و فن بیان باهم .ژل لب بیشترین تغییر داره اگ چونه نداری هم بزن .عمل بینی ولی صد ملیون خرج میشه داری 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من موهام خرماییهیک دو دلی دیگه هم بهم اضافه شد نکنه مو مشکی دوست داره!

همه پسرا مومشکی رو بیشتر دوست دارن

مو مشکی خوش حالت 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

اگه بتونم مورد علاقه اش باشم خب می ارزه! اگرچه مد همیشه دستخوش تغییرات مختلفی میشه

الان می ارزه 

بعدها توو رابطه ک میری میفهمی چقدر سخته خودت نباشی 

چقدر سخته تلاش کنی رضایت طرفتو ب خواسته های خودت ارجحیت بدی

من توو رابطه با همچین ادمی بودم واقعاا مزخرفه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
همه پسرا مومشکی رو بیشتر دوست دارنمو مشکی خوش حالت

فکر میکنم اول باید بلوند کنم، اگه اوکی نبود مشکی رو امتحان میکنم

۲۲ ایشون ۳۶

هم سن منی

ولی جالبه معمولا مردا توی این سن دیگه دنبال دختر داف و اینا نیستن عقل دختر بیشتر براشون مهمه

عجیبه که ایشون توی این سن انقدر ظاهرپرسته

متاسفانه اولش از سلایقش بی اطلاع بودم، وقتی دلمو بهش باختم متوجه اش شدم!

عععخی پس عاشق شدی رفته 

منم این دورانو گذروندم یه روز به خودت میای میبینی چقدر راحتی خودت و اینکه با خودت حالت خوب باشه برات مهم میشه درسته که ظاهر مهمه اما من تجربه کردم اعتماد به نفس از اونم مهم تره