2777
2789
عنوان

مجبورم و میخوام داف بشم تا به چشم کراشم بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 120 پست
الان می ارزه بعدها توو رابطه ک میری میفهمی چقدر سخته خودت نباشی چقدر سخته تلاش کنی رضایت طرفتو ب خوا ...

با این شرایط امیدوارم پشیمون نشم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

هر جا صحبت از ژل زدنه من صدای این شادیه می پیچه تو گوشم 😂دوستان عزیز 🤣

دلم نیخواست ی سوزن داشتم 

میزدم صورت شادی 

اخه حس میکنم میترکه ازش ژل نیاد بیرون

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲🥲کاش همونطور که گفتید گوهر شناس باشه!🤣

اگه بهت توجه نمیکنه نیست واقعا چی شده که دخترا دنبال پسرا هستن ما دهه شصتی ها با اون سبیلامون کلی ناز میکردیم تا اجازه بدیم یبار از جلو مدرسه مون رد بشن

اگه بهت توجه نمیکنه نیست واقعا چی شده که دخترا دنبال پسرا هستن ما دهه شصتی ها با اون سبیلامون کلی نا ...

اون زمان فرق میکرد همه مثل هم بودید

الان متاسفانه با وجود داف ها، ما نچرال ها و معمولی ها به چشم نمیاییم!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

والا ربطی نداره من هم دافم هم شاخم هم خوشگل ولی کو 💔😂

شانس خواهر شانس

مادر پیشونی مهمه ،پیشونی منو کجا میرسونی

اگه بهت توجه نمیکنه نیست واقعا چی شده که دخترا دنبال پسرا هستن ما دهه شصتی ها با اون سبیلامون کلی نا ...

اون موقع پسرا بگیر بودن 

و اگ عشقی وجود داشت واقعاا عشق بود

ن مثل الان ک همه دنبال منفعت خودشونن

شانس خواهر شانسمادر پیشونی مهمه ،پیشونی منو کجا میرسونی

وای پیشونی پیشونی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

یک ماه اصلا چک نکن پسره رو و فقط روی عزت نفست کار کنگوش کن

من با پیج فیکم چکش میکنم، همون روزی که منو آنفالو کرد منم آنفالوش کردم!

یه آقایی میگفت خانم هایی که دنبال عمل و تزریق و...میرن اعتماد به نفس کافی در خودشون ندارن انگار انجام میدن تا که بیشتر دیده بشن ! میگفت اگر مردی این کمبود رو در خانومی احساس کنه دیگه جذبش نمیشه...این نظر شخصیم نیستا دوستان!!!