2777
2789

میخوایید بیایید فحش بدین هرچی برام مهم هم نیست 

اما یک بار برای همیشه بدونید

داروی گیاهی نه ام اس رو درمان میکنه نه بیماری های خودایمنی دیگه نه هیچ بیماری سخت دیگع 

طب سنتی مکمل درمان شیمیایی هست درمان نیست

بله برای معده درد برای بیماری های کع کرونیک نیست ممکنه جوابگو باشه 

اما برای بیماری خود ایمنی کع بدن بافت رو تخریب کردع و بافت تخریب شده نمیتونه ترمیم شههعع جواب نمیدهههههععهههههه به پیر نمیده پیشنهاذ ندین به هرکی گفت ام اس و روماتیسم و هاشیموتو و لوپوس دارم سر جدتون مشکلشون رو بدتر نکنیپ

والا این جماعت اوتیسم و سندروم داون رو هم با طب سنتی درمان کردن 😅😅

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طب سنتی رو خیلی امتحان نکردم 

ولی داروی شیمیایی هم جواب نمیده 😂

1 سال و اندی بخاطر یه بهم ریختگی پریود علاف بودمو بهترین دکترای شهر نمیفهمیدن باید چیکار کرد 

دیگه خودت حساب کن برای مریضیای سخت تر و حادتر اوضاع چجوریه

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

طب سنتی رو خیلی امتحان نکردم ولی داروی شیمیایی هم جواب نمیده 😂1 سال و اندی بخاطر یه بهم ریختگی پریو ...

قبول دارم حرفتو طرف دارو شیمایی هم نیستم اما طب سنتی هم علاج بیماری صعب العلاج نیست

طب سنتی فقط میتونه در شرایط اطمینان از عدم تداخل با تجویز های طب مدرن به صورت مکمل اونم برای موارد بیماری معمولی کمک کنه

که اغلب هم تداخل دارن 

ولی من ریزش موهام رو با طب سنتی درمان کردم

عزیزم چرا زور میگی؟ شما هروقت دور از جون دچار مشکل شدی مستقیم برو طب شیمیایی. ما هم خدایی نکرده دچار مشکل شدیم میریم طب سنتی و اسلامی برا درمان. 

هیچ اجباری برای هیچکسی نیست. 

محض اطلاع یکی از اقوام نزدیکم کولیت اولسراتیو داشت. طب شیمیایی بسته بودش به کورتون. اینم بنده خدا هم روز به روز بدتر میشد. گفته بودن درمان نداره و چون دختر نوجوونی هم بود با توجه به سنش گفته بودن زیر 40 سال سرطان میگیره. رفت سراغ طب سنتی و الان درصد زیادی درمان شده. گفتن داروها رو ادامه بده مشکل روده‌ش کامل حل میشه.