2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 44346 بازدید | 308 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد غریبه فرق داره این مثل یه آشنای قدیمی بوده خیلی خودتو درگیرش نکن بقول بچه ها شاید اون زنه هم خوس ...

میدونی من از بس استرس دارم 

از این طرف دو روز دادگاه و محضر تعطیله 

ما فقط مونده محضر بریم 

از یه طرف به خانوادم نگفتم جدا میخام بشم 

همسرمم میگه درست میشع همه چی 

کلا از رو استرس انگار مغزم رو این چیزا کلید میکنه

میدونی من از بس استرس دارم از این طرف دو روز دادگاه و محضر تعطیله ما فقط مونده محضر بریم از یه طرف ب ...

چرا ب خانوادت نگفتی خب؟ باهم وقتی بیرون میرید بدون دعوا یعنی باهم خوبید دیگه چرا جداشی؟

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا جان بس کنید دیگه محرمِ محرمِ راه انداختین، اسی میگه کاری به محرم نامحرم بودنش ندارم حس خوبی نگر ...

بله سخته! شما ظاهرا قانون الهی برات سخته که متوجه بشی!

انگار بگی چرا به خواهر رضاعیت دست دادی... خوشم نمیاد... چیزی که خدا محرم دانسته، ما از خدا بالاتر نیتیم !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اسی حساسیت قابل درکه ولی واقعا بعضی وقتها فقط یک حساسیت هست ،خواهر من  از همسرش جدا شدن وگاهی همسرش فرزندشون رو میاره خونه مادرم با مادرم روبوسی هم میکنن ،البته اون ازدواج نکرده ولی بالاخره یک آشنایی ومحرمیتی وجود داره .

من از نظر شرعی نمی‌گم

پس از چه نظر میگی؟ عین این میمونه که با مامانش دست داده باشه چقدر چیزای کوچیک رو بیخودی توی ذهنتون گنده میکنید 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳