2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 54778 بازدید | 372 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای غش کردم از خنده دلت برا این مرد نسوزه

در هر صورت دلم سوخت .از وقتی اومدم تو این سایت روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم مرد نیستم. 

واقعا مردا خیلی خوبن که زن ها رو تحمل میکنن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی من درکت میکنم کاملن. مشگل تو محرم نامحرم بودنش نیست . مشگلت اینه چرا دست داده توجه کرده. ولی ...

خدا پدرتو بیامرزه عزیزم ❤️‍🩹

مشکل من همینه 

هر چند الکی وسط این همه مشکل احساس شدم و تاپیک زدم 

محرمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه اشتباه نبوده اون زن تا آخر عمرش بهش محرمه بعدم طلاق رفته با شما ازدواج کرده و اون زندگی دیگه مفهومی نداره شما دنبال چی میگردید؟خودتو درگیر نکن زندگیتو بکن عزیزم

یه سوال یعنی رابطه هم داشته باشن پس عیب نداره از نظر شرعی؟؟؟

وای دختر مثل مادر محرمه ن زن 

محرم ابدیه ک دیگه نتونن ی وقتی باهم ازدواج کنن  شوهر شما مثل پسره و اون خانم مثل مادر 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جر وا جرش میکردم منم همسرم از. خانوم سابقش جدا شده یبار ک پسرشو خونه مادر بزرگش رسوند پسراش و شوهرش خونه نبودن ب شوهرم زنگ زده بود اگ‌دور نشدی ی نمک میخری برام بیاری سوپر مارکت دوره من نمیتونم برم واییییی من جر وا جرش کردم شوهرمو وقتی فهمیدم 😐

اگه بین زن و مردی رابطه زناشویی بوده باشه هیچوقت این حرمت شکسته نمیشه. یادمه یه بار همچین موردی دیدم ...

عزیزم وقتی خانم واقایی که  هر کدام از همسر قبلی فرزند دارند با هم ازدواج کنند ،خانم بلافاصله به بچه های شوهرش محرم میشه ،ولی مرد بعد از رابطه جنسی به فرزندان خانم محرم میشه ،

ولی در مورد مادر زن وپدرشوهر اصلا قید رابطه ذکر نشده ،صیغه محرمیت حتی اگر موقت هم باشد یک محرمیت ابدی میاره حتی اگر رابطه ای بر قرار نشه ‌

ازاین دست نون نمک خورده نمیشدردش کردبایدقبول کنی خاطرات ازبین نمیرن بهرحال نمیتونسته دستشوردکنه در تعجبم چرادست داده یلمیخاسته تورواذیت کنه یاواقعن دوسش داشته و دخترش مقصرطلاق بوده

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود