2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 51930 بازدید | 359 پست
عالی بود، بابا مادر زن سابقش بهش محرمه، لازم نیست دستشو قطع کنین

عه؟؟؟؟ پس حله 😂 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم که اینو نمیدونه

مطمعنی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ولی فک کنم‌جدا بشن باطل میشه درسته اینجوری یا من اشتبا شنیدم؟

اگه بین زن و مردی رابطه زناشویی بوده باشه هیچوقت این حرمت شکسته نمیشه. 

یادمه یه بار همچین موردی دیدم توی یه مجله. یه خانمی گفته بود شوهرم اول شوهرمادرم بود. بعد مادرمو طلاق داد با من ازدواج کرد و الان یه بچه داریم. حکمش چیه؟ 

کارشناسه گفته بود اگه مادرت و شوهرت اون زمان رابطه داشتن ازدواج شما باطله و بچه‌ت حرام*زاده. اگر نه مشکلی نیست. بعد این حکمی که گفتم توضیح داده بود. 

بابا جان بس کنید دیگه محرمِ محرمِ راه انداختین، 

اسی میگه کاری به محرم نامحرم بودنش ندارم 

حس خوبی نگرفته از این کار شوهرش 

خب خوشش نمیاد حتی اگه محرم باشن شوهرش به اون زنیکه دست داده ، اَه 😤😤

واقعأ خیلی سخته براتون که متوجه بشین و درکش کنید؟ 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️

محرمه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اگه بین زن و مردی رابطه زناشویی بوده باشه هیچوقت این حرمت شکسته نمیشه. یادمه یه بار همچین موردی دیدم ...

اووووو اینو نمیدونستم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من