2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 16705 بازدید | 308 پست
قربونت گلم ❤️ من درکت میکنم چون خودمم خوشم نمیاد شوهرم به هر عنی که میرسه دست بده چه محرم چه نامحرم ...

خوب شده دیگه الان بکشه شوهرشو حالا دشمن نیستن که یه ازدواج بوده تموم شده رفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی اون خانم محرم ابدی به همسرته حتی اگه فوت کنه خدای نکرده شوهرت میتونه اونو تو قبر بزاره از نظر غریبه بودن هم دشمن تشنه به خون هم نشدن که دست ندن به نظرم حساس شدی چون طرف قرتیه اگه مسن بود مشکلی نداشتی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عذرمیخام اون خانومی که میگه اشتباهه ،میشه لطفادلیلشابگین ماهم بدونیم چون اکثرعزیزان نظرات به جاودرستی گفتن جز یکی نظرشماکه دلیل واشتباه رانمیدونیم ممنونیم قانع کنین. اشتباهش چی هست

ینی من از وقتی تاپیکو باز کردم بیش از هزاربار نوشتن محرمه،😂😂😂😂بابا بیچاره نمیدونسته ،فک کنم تاحا ...

🤣🤣🤣🤣.

ببین من از نظر شرعی نگفتم و دوست ندارم همسرم جز خانوادش و مثلا خواهر زاده هاش یعنی فامیل درجه ۱ و ۲به بقیه دست بده

مشکل من احوال پرسی نیست من خودم با زنه احوال پرسی کردم .

مشکل من قسمت دست دادنش است دست های قشنگش خورد به دست های زنه🤣

شوهرم که نمیدونه محرم است به این زن 

و منم حقیقتا فکر نمی‌کردم شوهرم اینقدر راحت پیش من به بقیه دست بده

🤣🤣🤣🤣.ببین من از نظر شرعی نگفتم و دوست ندارم همسرم جز خانوادش و مثلا خواهر زاده هاش یعنی فامیل در ...

حسودیت شده حساس شدی حق هم داری الان همسر توهه

شاید شما اصلا برات محرم اینا مهم نباشه 

از بقیه نظر ها میگی عزیزم 

حق هم داری 

اشتباه از خانومه بوده که دست داده 

همسرت باید فکر میکرد شاید خانومم ناراحت بشه 

فکر کن خودت جلوش با پدر شوهر یا برادر شوهر سابقت دست بدی احوال پرسی کنی

اون موقع برای همسرت این موضوع محرم بودن اصلا اهمیت داشت ؟؟

شما خانومید و حس حسادت و حساسیت تون طبیعی است 

عین این میمونه بگی مثلا شوهرش با مادر و خواهر خودش دست بده روبوسی کنه اسی حسودی میکنه خب اگر اینجوری ...

شما مادر زن سابق که ده ساله تموم شده رو با خواهر و مادر که از یه گوشه و ژنتیک و هزار چیز بهم وصل هستن رو یکی میدونید ؟

یا فقط از نظر شرعی براتون مهمه ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
مادرزن حتا بعد طلاق محرم باقی میمونه

بله بار ها گفتن دوستان 

منم گفتم آدم مذهبی نیستم و این قسمت شرعیش برام اهمیتی نداره

از نظر من یه رابطه بوده که چند ساله تموم شده و این خانم غریبه است یا یه آشنا دور همین