2777
2789
خجالت نمیکشید میگید قران تحریف شده متاسفم براتون

ميگم بقيه ميگن قرآن تحريف شده و ميگن آيات دستكاري شده

نگفتم همچين اتفاقي افتاده بزن ترمز تند نرو عزيزم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش فقط هرچی زودتر بیاد اقا ...صاحب ما بیاد خسته شدیم دیگه بیاد این منجی ما دنیا خیلی جای بدی شده 🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ببینید الان که اعتقاد داریم درست ولی دعا کنید اعتقاداتمون پا برجا بمونه و محکمتر هم بشن چون تو اخرال ...

به چشم دارم میبینم اعتقادات داره سست میشه

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

اینا باهم در تضاد هستن من نمیدونم چطور اینو میگنقطعا کسی ک اعتقاد داره ب خدا ب امام رمان کار خلاف نم ...

آماده بودن یاران امام زمان از شرایط لازم ظهور

ولی اون که میگن ظلم و تباهی همه جا رو فرا میگیره از نشانه ها و علائم آخرالزمان 

شرایط با علائم فرق داره در همین حد میدونم.. نمیدونم تونستم منظورمو درست بیان کنم عزیزم؟

کسی هست در مورد مهدی عج توضیح خوب بده

تاپیک های ایشون رو بخونید ساده و کامل توضیح دادن درباره ظهور .

@مهدی_بیا_omidezahra    

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
نه عزیزم کافر به کسی میگن که به وجود خدا هم شک داشته باشهخدا که مشخصه هست اگه نبود ماهم نبودیمولی در ...

نگو اینجوری حضرت مهدی خیلی مهربونه جاهایی دستت رو گرفته که بعدا میفهمی

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
نه اینطور نگوما ان‌شالله ظهور رو درک میکنیمعلامه کورانی کلیپش رو ببین تو گوگلم هست من تو ایتا دیدم ک ...

متاسفانه من تنبلی میکنم دراین مورد واقعا تحقیق ومطالعه نمیکنم اطلاعاتم رو بالا نبردم افسوس که در نادانی خودم ثابت موندم وخودم را با هیچ سرگرم کردم 

یاد اثباته هندیه که میگفت اثبات کن این مربع یک مربع است😂

😂😂😁این تاپیک و دوست دارم چون استارتر میخواد که اطلاعات بهش بدن 

ولی بعضیا نه فقط میخوان اطلاعات بدن و مغز هاشون و قفل کردن که اطلاعات واردش نشه 

من دسته اول و دوست دارم و تا جایی که بشه کمک میکنم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
رهبرم

یه چیز بگم امیدوارم بعدا توهین ومسخره پیش نیاد.من هر رهبر رو خواب ببینم تو خواب ازش انگشتر میگیرم .تعبیرش یه اتفاق خوب برام میوفته

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم