2777
2789
ولی طبق گفته ها همه ما ب جایی رسیدیم ت خسته ایم و باید یکی بیاد ک نجات بده

گفته هارو ولش کن

توهمات زیاده

اگه بنا به ظهور بود بدبختی، جنگ و... از خیلی سال قبل تو همه جا وجود داشته ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

الانم همونه... 

حالا دنیای بعد از مرگو نمیتونم نظری راجع بهش بدم چون هنوز نمردم، ولی به امام زمان اعتقادی ندارم دیگه چون به چشم دیدم وجود نداره، بیشتر توهم انسانه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه ی کوچولو بگی لظفا

خانومه تو بارداری متوجه شده بود شوهرش با زنداییش چت 18+ میکنه شاتش هم گذاشته بود تو تاپیک

وای چ حرفایی ک ب هم نزده بودن😑

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
آره قطعی گفت بعد از آزادی فلسطینولی نگفت چن سال🙁اخه حاج قاسمم میگفت فلسطین کلید رمزآلود ظهوره

من احساسم اینه هر چی هم فکر میکنم آخرش به این نتیجه میرسم خون پاک کودکان به یه جای خوب ختم میشه ان شالله

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من احساسم اینه هر چی هم فکر میکنم آخرش به این نتیجه میرسم خون پاک کودکان به یه جای خوب ختم میشه ان ش ...

فلسطین قطعا آزاد میشه

رهبرم گفت بهای آزادی رو فلسطینیا با ریختن خونشون دارن میدن

خون شهید هدر نمیره هیچوقت

عاشقتم هرچند که بشم محکوم"عاشقتم ای مقتدر مظلوم❤🌷❤

ولی ب نظرم اوضاع جا داره برا بدترررر شدنخیلی جا داره خیلییی

دقیقا منم همین حس و دارم 

هی میگم قدیم اوضاع خیلی بدتر بوده همش جنگ و قحطی و ظلم و... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دیشب خواب دیدم همه مردم دسته دسته دارن به هم ملحق میشن با شاخه گل توی دست.زمزمه میکردیم یا مهدی.برام ...

من چند ماه پیش خواب دیدم که نزدیک خونه ای که هستم گل های زیادی داره و فقط ی تکه ی خیلی کوچک زمین خالی بود گفتن همینجا هم گل هایش رشد کنه ظهور میشه..

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
من چند ماه پیش خواب دیدم که نزدیک خونه ای که هستم گل های زیادی داره و فقط ی تکه ی خیلی کوچک زمین خال ...

ان شالله که نزدیکه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم