2777
2789
عنوان

از شوهرم قوی ترم و خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم مثل شوهر شماست، خسته و ضعیف ، اما کاری که علاقه داشته باشه براش وقت میذاره مثلا شطرنج بازی کردن یهو میبینی تا ۲ نصف شب داره با گوشی شطرنج بازی میکنه در صورتیکه اگه میگفتم رابطه میگفت امشب نه خسته ام ، مت که کنار اومدم

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
یعنی آزمایش نده بریم طب سنتی؟

ربطی ب آزمایش نداره عزیزم.

اونجا با توجه ب فرم بدن و چهره

رنگ پوست و زبان و اینا قشنگ و راحت تشخیص میدن مشکلت و طبعت چیه.

با غذا اصلاح میکنن.

واقعا هم اثر داره.

لطفا تحقیق کن یه جای خوب ببرش نه اینکه ببری عطاری فک کنی بردی پیش متخصص.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بنظرم هردوتون انرمالین

شما زیادی فعالی و اونم زیادی ضعیف

از نظر قدرت بدنی میتونه بره باشگاه درست میشه کم کم 

ولی از نظر سایر موارد انسانها با هم متفاوتن من خودم تو محل کارم همکارم سه ساعت بیشتر از من میمونه ولی بعدش میره باشگاه بعدشم میره خونه همسرداری و بچه داری 

ولی من با اینکه کارم سبکتره و کمتر کار میکنم فقط ظرفیت غذا پختن تو خونه رو دارم و دیگر هیچ

اصلا تصور اینکه بعد کار بتونم برم باشگاه هم برام محاله 

و مثل همسر شما اصلا تحمل کم خوابی ندارم 

بر اساس مطالب علمی هم حساب کنی ادم کمتر از 7 ساعت بخوابه کاراییش میاد پایین بعد شما با کم خوابیت بازم انرژی داری انرماله دیگه

البته مثل شما هم زیاد دیدم که چون خودشون خوابشون کمه مدام همسرشونو سرزنش میکنن که چقد میخوابی 

یه چند روز اصلا غر نزن که حساس نشه بعدش خودت رو بزن به کمردردی که نمیتونی از جات بلند شی اونوقت میبینی وقتی مجبور باشه بلند میشه یه کارهایی میکنه ، دیگه در حد ظرف شستن و جارو زدن و غذا گذاشتن که زور و بنیه خاصی نمیخواد پیرزن ۸۰ ساله هم انجام میده اینکار هارو

همسر شما تا حدود زیادی تنبل و تن پروره البته ببخشید 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
اهل قهوه کن اگه پر انرژی نشد بدون خودش زده اون راه

واااا این چه حرفیه شما یه سرچ ساده هم تو گوگل بزنی متوجه میشی که قهوه رو همه تاثیر یکسان نداره مثلا خود من هیچگونه تاپیری روم نمیزاره ولی برا دوستم خواب اوره برا یکی دیگه خواب رو میپرونه و انرژی میده

یه چند روز اصلا غر نزن که حساس نشه بعدش خودت رو بزن به کمردردی که نمیتونی از جات بلند شی اونوقت میبی ...

آره مثلا بگم‌مریضم ظرف و کمک میکنه ولی بعدش میوفته و زیر یک ثانیه خابش میبره انگار چکار کرده 

درحالی که خودم اینجوری نیستم