2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 6023 بازدید | 338 پست

من لوازم آرایشی رو میشناسم... وهمه رو میخرم.... ولی اینقدر تنبلم... که دیشب نامزدم گفت یه بار آرایش کن ببینم چه شکلی میشی.... 👀💔🙄😂😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

متاهلمگاهی هوس می کنم کاری زیبایی انجام بدمولی بعد می بینم دلم خودمو می خواد فقط

شاید من اگ متاهل بودم حتما ی کارایی میکردم

ولی الان باخودم میگم ک چی مثلا

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لوازم آرایشی رو میشناسم... وهمه رو میخرم.... ولی اینقدر تنبلم... که دیشب نامزدم گفت یه بار آرایش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 گناه داره بخاطر اونم ک شده یه رژ و ریمل بزن🤣🤣

ماشالله اینروزا پسرا حرفه ای شدن

خاهرم یه برادرشوهر داره مجرده. وقتی میره خونه پدرشوهرش، ازش مشاوره میگیره🤣🤣 میگه پسره پنکک و ریمل استفاده میکنه🤣🤣🤣

بعد خاهرزادم بمن میگه  عموم میز آرایشش ازتو غنی تره🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منم هیچ کاری نکردم قبلا کاشت ناخن اکستیشن مژه کردم الان هیچی🤣🤣😂دانشجویی خرج داره

آره میفهمم

دانشجویی یکی از سخت ترین دوره هاس

همونقد ک خوب و باحاله، سخت هم هست

اگ دانشگاه آزاد باشی ک دیگه بدتر 

آره میفهممدانشجویی یکی از سخت ترین دوره هاسهمونقد ک خوب و باحاله، سخت هم هستاگ دانشگاه آزاد باشی ک د ...

اتفاقا ازادم هزینه رفت و امدم نمیدونم شهریه رشتمم هنریه کلی هزینه واسه وسیله ها 

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. Army

اگر پولد داری لیزر برو

من هی پولشو ندارم هی قطع میشه چیز خوبیه

اگر با قیافت حال میکنی ن دست نزن

من با بینیم حال نمیکنم پولشو ندارم

و گانتور هم سخته 

کانسیلر زیر چشم میزنن اگر سیاه باشه اگرم نه ک نیاز نیست

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
اتفاقا ازادم هزینه رفت و امدم نمیدونم شهریه رشتمم هنریه کلی هزینه واسه وسیله ها

اوه پس کاملا حق داری عزیزم

دانشگاه آزاد بنظرمن جای بچه پولداراس..

از دوستام هرکی رفت همون ترم اول یا دوم انصراف داد

میگفتن انقد اختلاف طبقانی و فرهنگی داشتیم ک ترجیح دادیم یک سال دیگه بخونیم بریم دولتی

من این چیزا برام مهم نیس ولی واقعا برا بضیا سخته

اوه پس کاملا حق داری عزیزمدانشگاه آزاد بنظرمن جای بچه پولداراس..از دوستام هرکی رفت همون ترم اول یا د ...

اره خب بعدم انقدر طرح اینا دارم وقت ناخن مژه ندارم درست کنم همون لیزر برم کلی هنر کردم😂😂

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. Army

اگر پولد داری لیزر برومن هی پولشو ندارم هی قطع میشه چیز خوبیهاگر با قیافت حال میکنی ن دست نزنمن با ب ...

والا لیزر رو ترس دارم چون موهای بدنم خیلی کمه  همه میگن بری برعکس نتیجه میده

اگ نه اپیلاسیون از لیزر گرون تر درمیاد 

من برا بیکینی و زیر بغل و پا حدود ۳۰۰ میدم هربار

لیزر ی بیکینی و زیربغل رو گفت ۱۲۰

پا هم اضافه بشه دیگه فک نکنم بیشتر از همون ۲۰۰ یا ۲۵۰ بشه

26 سالمه این کارایی که تو نکردی رو منم نکردماپیلاسیون هم نمیرمکاشت ناخن هم نکردماین کارا افتخار نیست ...

اپیلاسیون و کاشت رو دیگه حتما برو

باورکن بعدش میفهمی چقد اشتباه بود ک تاالان نرفتی 

من اپیلاسیون از ۲۰ سالگی میرم 

الان بعد ۱۰ سال میتونم هر دو سه ماه یک بار برم انقد موهام کم شده.  ولی ژیلت باید هر سه چهار روز بزنی

کاشت رو تازه رفتم  همش میگم چقد حیف شد ۳۰ سال بدون کاشت زندگی کردم

والا لیزر رو ترس دارم چون موهای بدنم خیلی کمه همه میگن بری برعکس نتیجه میدهاگ نه اپیلاسیون از لیزر ...

اگر کمه نه نرو بدتر میشه من زیر چونه ام و گونه هام روی سینه هام داغون شد

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403