2777
2789
عنوان

میخوام باهاتون صحبت کنم

146 بازدید | 41 پست

سلام من 17 سالمه امسال با اصرار و انتخاب خودم ازدواج کردم با کسی که دوسش داشتم 

ایشون خیلی آدم خوبیه مهربون خوش خنده رو و محترمه 

خیلی اصرار داره درس بخونم حتی با اینکه برم شهر دیگه مشکلی نداره و میگه اگه قبول شدی حتما برو درستو تموم کن با مشاغل دولتی مشکلی نداره داره تمام تلاششو میکنه تا برام گوشی که میخاستمو بخره کارمند دولتی هم هستش هیچ کم و کسری نداری اما بقیه خیلی تو دلمو خالی میکنن هی میگن پشیمون میشی خب بلاخره رو آدم تاثیر میذاره حتی بابام میگه میرفتی داشنگاه ی خوبشو گیر نیاوردی نمیدونم چیکار کنم این افکاری که میگن پشیمون میشی مثل خوره افتاده تو جونم

آدمی که خوبه چرا پشیمون بشی

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن قبل ازدواج چشماتو بازکن بعد ازدواج چشماتو ببند

همین

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

همسرت با این چیزایی ک تعریف کردی 

ادم خوبیه

و قدرشو بدون

و اونم مطمئنا دوستت داره ک اینطوری رفتار میکنه.

و این روزا همه چیز میشه خرید جز عشق.

هیچجای دنیا هم پیداش نمیکنی مگر نو خونه ی خودت

بابام و اطرافیان هی میگن پشیمون میشی

بگن اهمیت نداره

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

همسرت با این چیزایی ک تعریف کردی ادم خوبیهو قدرشو بدونو اونم مطمئنا دوستت داره ک اینطوری رفتار میکنه ...

اصلا بی احترامی نکرده تا الان حتی وقتایی که سرش داد زدم اون صداشو بالا نبرده خیلی آرومه 

نمیدونم پدرم چرا اینجوری میگه

تو دانشگاه هیچ خبری نیستتت هیچ پسری بگیر نیست الکی خودتو گول نزن پسرای دانشگاه همسن و سال خودتن نه تنها شغل درست درمونی ندارن بلکه هزینه دانشگاهم باباشون میده و به سدت بچه ان از لحاظ عقلی به درد ازدواج نمیخورن 

زندگیتو بهم نزن با حرف دیگران ❌️

مهم اینه حال دلت کنارش خوبه خوشبخت بشی ❤️

......🧸🔮✨️
اصلا بی احترامی نکرده تا الان حتی وقتایی که سرش داد زدم اون صداشو بالا نبرده خیلی آرومه نمیدونم پدرم ...

ولش کن باباتو

دیگه ک عقد کردی و اون شوهرته. تنها کسیه ک داریش. خانواده ی جدیدت شوهرته. 

باید روی اون و حول محور اون زندگیتو بچرخونی و مدیریت کنی. همونکاری ک اون داره برای ط میکنه