2777
2789
یار خوبی داری که بهت مزه کرده اصل بچه داری قشنگه یار بد پایان خوبیاس

هیچ کسی کامل نیست همسر منم کامل نیست بخوام بهت بگم منم خیلی تو زندگی مشترک از خودم گذشتم تو خیلی چیزا کوتاه اومدم ولی خب چه میشه کرد راضیم به رضای خدا

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
شوهرم غر غرو جنگو دعوایی با من فقط اینه خستمه

تاپیکای قبلتو دیدم از اخلاقای همسرت گفته بودی

خیلی بد نیست بخدا همه ادما همینن هیچکس بی ایراد نیست حتی خود من و تو

ف‌کر میکنی زندگی بقیه گل و بلبله؟همه مشکلاتی دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکای قبلتو دیدم از اخلاقای همسرت گفته بودیخیلی بد نیست بخدا همه ادما همینن هیچکس بی ایراد نیست حت ...

ببین من وقتی غر نمیزنم همراهم تکیه گاهم صبورم و حامی ی ادم مث خودم میخوام این ادم نقطه مقابل منه و منو خسته کرده

هیچ کسی کامل نیست همسر منم کامل نیست بخوام بهت بگم منم خیلی تو زندگی مشترک از خودم گذشتم تو خیلی چیز ...

درک کردن مساعل مالی و با شوهر راه اومدن و درک کردن اختلافات خانوادگی و کوتاه اومدن فرق میکنه با یار نبودن 

ببین من وقتی غر نمیزنم همراهم تکیه گاهم صبورم و حامی ی ادم مث خودم میخوام این ادم نقطه مقابل منه و م ...

میفهمم چی میگی منم خیلی وقتا از رفتارای شوهرم دلم میشکنه ولی خب زندگی بالا‌پایین داره

باهم بیشتر حرف بزنید دوستانه بهش بگو بیا باهم حرف بزنیم از اخلاقای بد هم بگیم سعی کنیم خودمونو بهتر کنیم زندگیمون شادتر بشه

حرفای اونم بشنو شاید اگه حرفاشو بشنوی حق رو به اونم بدی