2777
2789
منم همینو بهش گفتم. باز اگر میتونست هیچی. این واقعا طفلی دیگه نمی تونه سابقه ش بالاست. این دفعه دیگه ...

چند سال سابقه هستن؟

تا جایی که می‌دونم واریز کردن برای پدر شما شاید نهایت تا فردا واریز بشه

بابای من یا صحیح نمی کنه یا وقتی صحیح میکنه دیگه هی میره هی میره هی میره جلو تا سردرد بگیره. خوب اون ...

خدا نگهش داره براتون

من از هر ۱۰تا ورقم ۵تاش سفید بودن زود رد میشد نمره هاشون 

شما هم‌ نزارین دیگه تصحیح بزنه هیچی مهم تر از سلامتی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما براش تصحیح بزن عزیزم

من عمرا چشمامو کور کنم. حیفه. برگه هاشونو دیدم. محصلا خیلی ناجورن. جلو دست بابام نشستم ببینم چیکار میکنه که فشارش بالا پایین میشه دیدم حق داره بیچاره

چند سال سابقه هستن؟تا جایی که می‌دونم واریز کردن برای پدر شما شاید نهایت تا فردا واریز بشه

بیست و چند سالی سابقه داره. دلم کلا میسوزه برای معلمها از وقتی روی کار بابام دقیق شدم. قبلا که کوچیکتر بودم نمی فهمیدم این چی میکشه

بابای من یا صحیح نمی کنه یا وقتی صحیح میکنه دیگه هی میره هی میره هی میره جلو تا سردرد بگیره. خوب اون ...

سخته واقعا

با حقوق ناچیز

بدون مزایا 

و کلی آدم که از بیرون فقط از معلم ها انتظار و طلب دارن و میگن معلم ها حقوق مفت میگیرن

کاش تصوراتشون کمی عوض بشه و بفهمن جامعه معلم ها ارزششون خیییلی بیشتر از ایناست. 

کاش یک معلم مجبور نباشه دو شغله باشه برای گذران زندگیش 

اگر معلم حقوقش کفاف زندگیش رو بده خیلی بیشتر برای دانش اموزاش  تلاش میکنه اما خب این حقوق ناچیز انگیزه را از معلم ها میگیره 

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
خدا نگهش داره براتونمن از هر ۱۰تا ورقم ۵تاش سفید بودن زود رد میشد نمره هاشون شما هم‌ نزارین دیگه تصح ...

ممنونم عزیز دلم. خدا همه‌ی معلمها و خونواده هاشونو برای هم نگه داره. سلامت باشی خانم مهربون. اتفاقا یادمه بابام هر چی برگه سخت و پر نوشته ست میومد براش. این اواخر مردادی که بود دیگه خودم نشستم جلو دستش براش میخوندم تا اون نمره بزنه. چه جالبه بیشتر سفید اومدن برا شما. کیف کردم

ممنونم عزیز دلم. خدا همه‌ی معلمها و خونواده هاشونو برای هم نگه داره. سلامت باشی خانم مهربون. اتفاقا ...

قربانت عزیزم 

من شانس اوردم درس من ریاضی دوازدهم بود😅 شاید برای همین  برگه هاخالی بود چون سخته نسبت به دروس دیگه

سخته واقعابا حقوق ناچیزبدون مزایا و کلی آدم که از بیرون فقط از معلم ها انتظار و طلب دارن و میگن معلم ...

آره واقعا حقوق هاتون کمه. باورت میشه من تازه چند سالیه رفتم سر کار اونم غیر دولتی هر روز به حسابام پول میاد. بابام بیست و چند ساله معلمه میشینه سر ماه چشمش به گوشیشه ببینه کی مثلا ده دوازده میلیون و چند قرون براش واریز میشه. از وقتی خودمو با بابام مقایسه میکنم میفهمم چقدر توقع معلمها از زندگی کم بوده و هست. البته ارزش معنوی کار معلمی رو درک کردم توی زندگی با بابا مامانم ولی خوب نه حقوقی نه احترامی تازه طلبم دارن ازشون به خاطر بعضی نامعلمها که اسم این حرفه رو بد کردن یا به خاطر تبلیغات اشتباه جامعه و مردم و مسوولین. مامانمم معلم بود اونو خودم انقدر دنبال کارشو گرفتم اومد بیرون زودتر از موعد

قربانت عزیزم من شانس اوردم درس من ریاضی دوازدهم بود😅 شاید برای همین برگه هاخالی بود چون سخته نسبت ...

آخی. ریاضی که سخته. نمی توننن نمی نویسن. همون اول فکر کنم ببینی میفهمی طرف صفر میگیره. چه درس قشنگیه ولی. من معلم ریاضی هامو همیشه دوست داشتم. بوس به روی ماهتون