2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره شنیدم این خبر رو میگن خیلی ناچیزه مقدارش

من امسالم از بابام خواهش کردم کمک نکنه ولی اجبارشون کردن ایشونم صحیح کرد. این امتحانات دی رو محاله اجازه بدم دیگه بابام تصحیح کنه. انقدر میرم روی مخش که دیگه کمک نکنه. چشماش کور شه برای هیچ و پوچ

امسال ۵تومن

یادمه خرداد مسؤول حوزه آموزش و پرورش بابام اینا زنگ زد خونمون من گوشی رو برداشتم. بابام نبود. هی اصرار کرد که باید بیان تصحیح کنن نیرو نداریم. گفتم چه دلیلی داره برای برگه ای 3 یا 4 تومن. من الان معلم نیستم وضع و اوضاعم از بابام بهتره. بخوام یه پروژه بردارم از شرکت میلیونی پول میگیرم بعد اون بیاد بشینه برای برگه ای 2 یا 3 یا 4 تومن. مگه بی کس و کاره اجبار میکنین؟ برگشت گفت نه بابا الان برگه ای هفت هشت تومن کمتر نیست. دروغ میگن بعد موقع تسویه حساب که میشه از پارسالم کمتر میدن بهشون. فکر نکنم کسی کمکشون کرده باشه که به یکی مثل بابای من با این همه سابقه زنگ زدن

من امسالم از بابام خواهش کردم کمک نکنه ولی اجبارشون کردن ایشونم صحیح کرد. این امتحانات دی رو محاله ا ...

بببین مجبور میکنن

صحیح نکنه مدیر بازخواستش میکنه

خواهشا شما دیگه تحت فشارش نزار

پولی هم هنوز برای ما نزدن

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
بببین مجبور میکننصحیح نکنه مدیر بازخواستش میکنهخواهشا شما دیگه تحت فشارش نزارپولی هم هنوز برای ما نز ...

بابای من یا صحیح نمی کنه یا وقتی صحیح میکنه دیگه هی میره هی میره هی میره جلو تا سردرد بگیره. خوب اون دفعه فشارش افتاد. نمیتونم بشینم جلو جشمم بیفته بمیره. امسالم انقدر محصلا بد شدن طفلی هر روز میاد سردرد داره. دلم میسوزه براش. گفتم حداقل پول زحمت اون دفعه شو بدن هر روز براش پیگیری میکنم ولی این دفعه هم بهم قول داده که دیگه تصحیح نکنه فقط شاگردای خودشو. یه قول دیگه هم داده که بازنشست شه. واقعا دیگه نابود شده. معلمی خیلی سخته. 

نباید قبول کنه خودش زورگویی هم کنن به جایی نمیرسن

منم همینو بهش گفتم. باز اگر میتونست هیچی. این واقعا طفلی دیگه نمی تونه سابقه ش بالاست. این دفعه دیگه محاله بذاریم کمک کنه