2777
2789
عنوان

سردی روابط عاطفی بعد از اومدن بچه درسته یا غلط

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 46 پست
ن کی گفته؟؟؟اصلا اینطور نیس درسته مسئولیت بچه سنگینه ولی همین مسئولیت سنگین هم شیرینی خاص خودشو داره

شیرینی ؟ وقتی تمام محبت شوهر صرف فرزند بشه و حتی مادر پدر خودتم بیشتر به بچت توجه کنن پس چطوری شیرینه؟. قبول دارم مادر شدن حس خیلی خاصیه اما اون بیتوجهیایی کع میبینی چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون سردی نیست در واقع عادت کردن به اون ادمه هست هر کاری هم بکنی بعد یه مدت مشکلات و سختی ها میاد حال ...

من خیلیارو دیدم یه مدت بعد ازدواج دیگ شوق و حررارت روزای اول و نداشتن

حوصله همو ندارن جای خوابشون جدا شده

نسب ب هم بی اهمیتن

من نمیخام دچار این چیزا بشم

من 11 سال ازش کوچیک ترم

خیلی میترسم دراینده منو درک نکنه

همراهیم نکنه

درصورتی که الان خیلی پایست صبوره

واقعا هم رفیقه هم مشاور 

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

شیرینی ؟ وقتی تمام محبت شوهر صرف فرزند بشه و حتی مادر پدر خودتم بیشتر به بچت توجه کنن پس چطوری شیرین ...

حسادت ب فرزند؟؟؟؟ توجه ب فرزند ک خیلی قشنگه 

میتونی از همسرت بخوای بیشتر بهت توجه کنه 

اون بچه کوچیکه ب محبت و بغل کردن احتیاج داره 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
وایی نگووما اصلا توی این مدت دعوا و بی احترامی نداشتیمجدایی داشتیم ولی اصلا رومون تو روی هم باز نشده ...

هیییییییییی 

چی بگم تو زندگی برن همه چی ممکنه 

قبلنا عشقم نانازم جونم نفسم بودیم 😊😊الان میتونیم بهم گاهی 

هیییییییییی چی بگم تو زندگی برن همه چی ممکنه قبلنا عشقم نانازم جونم نفسم بودیم 😊😊الان میتونیم بهم ...

منو نترسوننن 😫

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من خیلیارو دیدم یه مدت بعد ازدواج دیگ شوق و حررارت روزای اول و نداشتنحوصله همو ندارن جای خوابشون جدا ...

عزیزم. شما نامزدی یا عقد کردی؟ ببین بعد ازدواج کع میرین زیر یه سقف تازه کم کم متوجه مشکلات میشی مثلا یه چیز ساده بگم بفهمی. شما الان میری خونه نامزدت میبینی چه ادم خوب خوش اخلاق و اتاقش تمیزه. اما فردا روز دیگه طرف نمیاد فیلم بازی کنه برات اتاق جمع کنه هر تکه لباسی یه طرف بعد شما بهش میگی و دعوا میشه و این موضوع زمان میبره تا یکیی از شما کوتاه بیاد و یا راه حل مشکلتونو پیدا کنین اما این نیست که تا یه دعوا شد فکر کنی دیگه تمومه باید صبوری کنی این یه مثال ساده بود که بفهمی

حسادت ب فرزند؟؟؟؟ توجه ب فرزند ک خیلی قشنگه میتونی از همسرت بخوای بیشتر بهت توجه کنه اون بچه کوچیکه ...

اره حسادت نیست اما وقتی ادم یه چیزایی رو داشته و الان یکیی اونارو گرفته حس بدیه اگر نصف بشه نصف بچه نصف مادر باز فرق داره اصلا نمیتونم بدونم چیا قراره اتفاق بیفته 

اره حسادت نیست اما وقتی ادم یه چیزایی رو داشته و الان یکیی اونارو گرفته حس بدیه اگر نصف بشه نصف بچه ...

هیچی قرار نیس اتفاق بیفته 

هوو ک نیس 

بچته 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اینکه میگم باید بشینن خرف بزنن یعنی همدیگه رو آگاه کنن از وجود این مشکلات و براش راه حل پیدا کنن

خوب ما اگهیی از وجود مشکلات نداریم که براش راه حل بدیم که 

عزیزم. شما نامزدی یا عقد کردی؟ ببین بعد ازدواج کع میرین زیر یه سقف تازه کم کم متوجه مشکلات میشی مثلا ...

عقد نکردیم

واقعیتش خیلییییییییی از متاهل شدن میترسم میخاد جدیش کنه من میکشم عقب

من خیلی سنم کمه

درمقابل اون واقعا بچگونه رفتار میکنم

درسته واقعا

من کلی دید منفی دارم ب زندگی مشترک با این حال وقتی ذهنیتمو بهش میگم

میگ تو خیلی منفی نگری