2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212457 بازدید | 1660 پست
قبلا ام اینکارو کرده بود یبار داشت میرفت شمال خونه ی کسایی که دوستای خانوادگی‌شون بودن و دوتا دختر م ...

اگه یک سرسوزن برا خودت ارزش داری جداشو به خودت رحم کن من خیانت ندیدم ولی به دلیل جدایی توی سن ۳۵ سالگی دیابت گرفتم بخاطر ی مرد احمق که همه عمرم نزدیک ۱۳ سال بپاش سوختم و اعتیادش ترک نکرد نکن دختر با خودت اینکارو نکن جداشو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

عزیزم خواهرم....زندگی با آرامش ...بدون استرس‌‌‌....احترام....ادب‌‌‌‌....خوشبختی....پیشرفت....محبت و دوست داشتن ....حق همه انسانهاست....آدم طبیعی تو دوران نامزدی و عقد معمولا مودبتر باید باشن ....چرا اینقدر بددهن ...اگر یه مدت دیگ باهاش بری زیر یه سقف  میخآد چکار کنه......

هووول عشق و عاشقی و چند تا دوست دارم هم برت ندارن لطفا ....فکر عاقبت خودت بکن و به خانواده آت بگو پنهان کاری نکن تا خونه پدرت هستی تکلیف خودت معلوم کن...

از کسی مطمین کمک بگیر نامزدت زیر نظر بگیره ببینه ریگی تو کفشش هست یانه ..؟

عزیزم خواهرم....زندگی با آرامش ...بدون استرس‌‌‌....احترام....ادب‌‌‌‌....خوشبختی....پیشرفت....محبت و ...

قبلا مچشو زیاد گرفتم الانم مطمعنم با کسیه

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
خیلی ناراحت شدم و متاسفم برای چیزای تلخی که تجربه کردی عزیز دلم 🥺💔 دقیقا منم چند ساله به سردی و ت ...

چه بدتر که دست بزن هم داشته...

همسر من در طول زندگیم که کم هم نیست... شاید انگشت شمار دست روم بلند کرده...بیشتر برای اینکه من لال بشم و ساکت خودزنی میکرد...اینجوری کنترلم میکرد...

چه خوب گفتی آدمی که در مقابل محبت و سازش طرف مقابلش جبهه بگیره مطمعنا یه مسأله ای داره...

یادمه اون زمانها که رفتم پیش مشاور بهم گفت همسرت آدم نرمالی نیست...و بهم گفت که تو خیلی سازگاری داری...اونوقتا منم با خودم میگفتم خوب مدلش عصبیه و باید کوتاه بیام...ولی نمی‌دونستم که دلش یه جای دیگه گرمه...

گاهی شک میکردم ولی خودمو قانع میکردم که امکان ندارد...امکان داشت و اون مشاور و یار غار یه خراب بود... اون نخ میداد همسرم هم پایه بود...

لطفا اجازه نده سرنوشت من برات تکرار بشه...من بعد یه عمر به دانایی رسیدم و بزرگ شدم و تغییر کردم...

تو از همین الان دستت رو بذار روی زانوت و اشتباهات رو جبران کن قبل اینکه پاسوز یه بچه بشی...

سرد شو سرد سرد...انگار هیچوقت تو زندگیت نبوده

اون دندون لق رو بکن بنداز دور...

دلش به حال خودش بسوزه که قدر آدمی مثل تو رو تو این زمونه ندونست...

میدونید همسرم یه عمر محبتامو ندید...الان حسرت به دله تو چشاش زل بزنم...

من فقط تونستم با رها کردنش آروم بشم...زیر یه سقفیم ولی دیگه فرسنگ‌ها ازش دورم...

الان کوچکترین محبتمو میبینه و پشیمونه ولی اون دوراشو زده تا ته اشتباهش رفته و اومده...برام مرده...از خدا میخام از زندگیم بره...ولی بچه هام ضربه نبینن...نبودنش برام مایه ارامشه...میبینی آخر سازگاری و تحمل منو...

ولی سعی کن کینه نداشته باشی...دلتو به خدا وصل کن خودش نور به دلت میندازه...

کینه خودتو آزار میده...

برادرش کنار ...برو دنبال سرنوشت و موفقیت خودت...خوشبخت شو...زندگی خیلی کوتاهتر از اونیه که صرف یه آدم اشتباهی بشه...

درد من متاهل و مجرد بودن نیست درد من همیشه دوست داشتن و وابستگی به این آدم اشتباه بوده

فکر کنم رفتار خودت باعث ایجاد این حس و رفتارها تو شوهرت شده.‌

یه مدت بیخیالش شو رو اعتماد بنفس خودت و حس ارزشمند بودن خودت کار کن 

تاحالا همچین تجربه ای نداشتم اما ازش جدا شو شاید چند وقت شدید عذاب بکشی یا اذیت شی اما بهتر از اینه ک تا اخر عمرت با یه مرد بیشعور و بیشخصیت باشی ک جز خراب کردن حال تو کار دیگه ای نمیکنه 

خیانتم ک میکنه،تا کی میخای تو فکر خیانتای رنگ و وارنگشو و رفتارای تاکسیکش باشی 

فکر کنم رفتار خودت باعث ایجاد این حس و رفتارها تو شوهرت شده.‌یه مدت بیخیالش شو رو اعتماد بنفس خودت و ...

دقیقا انقدر خودشو دراختیارش گذاشته و بی ارزش کرده خودشو

که پسره مطمئنع هربلاااایی سرش بیارع جیکش درنمیاد نمیرا

همیشه اینجوری میکنه سر کوچکترین مسائل ، صادقانه بخوام بگم هیچوقت تو این همه سال به جز یکبار که یه هف ...

جاااان مادرت جدا شو تا بیشتر وابسته این آدم مریض هوس باز نشدی ....ازت بعنوان یه خواهر بزرگتر و باتجربه دارم میگم جدا شو هر چ سریعتر خانوادت در جریان بذار ...وگرنه اول بخاطر وابستگی روز به روز و بعد اگر ازدواج کنی بری زیر یه سقف بخاطر بچه بدبخت میشی.....قوی باش این آدم پاکی نیست نمیشه بهش اعتماد کرد 

دقیقا انقدر خودشو دراختیارش گذاشته و بی ارزش کرده خودشوکه پسره مطمئنع هربلاااایی سرش بیارع جیکش درنم ...

اون حالتشه طبعشه.

نگفت خودش چند بار ژنگ ژده و پیام داده که کفری شده

چهارروز محلش نزاره ادم میشه

🥲🤔

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁