2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1644 پست

لطفا حرفامو جدی بگیر

این رفتارا و این حرفا

این سردیا منو یاد خودم میندازه

دلم می‌رفت برای یه لبخندش تو نامزدی... ولی دریغ میکرد...خودش منو دیده بود تو محیط کار بعدشم خانواده ش اومدن...

من واقعا زیبا بودم و سربه راه...

فکر کردم خوشبختم می‌کنه

سقف آرزوهام کوتاه کوتاه بود...یه آدم متوسط و زندگی کارمندی...

از روز اول نامزدی سروکله دوس دخترش پیدا شد که مثلاً همسرم پسش زده بود...

گیج و منگ مثل تو ادامه دادم

به خاطر آبروم تو فامیل...

کارم تقیه و سازش بود...همیشه چشمم به گوشی که زنگ بزنه یا یه پیام احساسی بده...

دیگه سر شدم و ادامه دادم...عادت کردم به سردیش...توهین و تحقیرش...

به خاطر بچه هام موندم...

بعد یه عمر خدا پرده رو کنار زد...فهمیدم از همون اول دلش پی اون هرزه بود...کسی که گاو پیشونی سفید بود تو خرابی...حتی بعد ازدواج و بچه دار شدن هم یار غار هم بودن....

دنیا رو سرم خراب شد ...مزد خوبیهامو گرفتم... باورم شد منو برای ظاهر زندگیش میخاست...همسرم تا ته اشتباهش رفته بود...خودش که قسم میخوره فقط عاطفی و چت بوده با اینکه زنه به هر کاری تن می‌داده...

اواخر هم همسرم می‌فهمه زنیکه با دوست شوهرش هم در ارتباطه می‌کشه کنار...

میخام بگم تو تمام عمر زندگیمون کسی که اینقد باهام سرد بود دلش یه جای دیگه گرم بود...

یه دنیا سوال تو ذهنمه...

حق طلاق و حضانت گرفتم

خونه به نامه 

تا مرز طلاق رفتم بچه هام مانع شدن...

تف سربالای زندگیمه

افسرده و مریضه بعد اینکه همه چی رو شد...

ولی برام مرده دیگه...

خودتو نجات بده این بهتر نمیشه که بدترم میشه

حسرت یه زندگی آروم رو به دلت می‌زاره...

دست پیش بگیر به جای خواهش و تمنا...و گدایی محبت

اون به راحتی می‌تونه ازت بی خبر باشه و تو دلت مثل سیر و سرکه میجوشه براش...ولی بهت میگه آویزون...

پرتش کن از زندگیت بیرون...دلتو سنگ کن

مثل من پطرس فداکار نباش...

خودت رو دوست داشته باش و اجازه نده اینجوری تحقیرت کنه...من واقعا افسرده م ولی بروز نمی‌دم...فکر اینکه من برده جنسی بودم یه عمر و اون فکرش یه جای دیگه بود...حرفاش و کاراش پیرم کرد...الان ولی دیگه برام تموم شده فقط داریم با همدیگه کنار می‌آییم

اون یه عمر اشتباه رفته الآنم فرصتی برای جبران نیست...منکه دیگه هیچ محبتی رو ازش نمیتونم قبول کنم...بشدت دلم شکسته و سپردمش به خدا...

خودتو درگیر زندگی فرسایشی نکن...

میدونید فانتزی من چیه اینکه به گذشته برم و تو نامزدی طلاق بگیرم و برم دنبال سرنوشتم...

به خودت رحم کن اصلا با این آدم دهن به دهن نشو...ارزش خودت رو پایین نیار...

یه جا خوندم دکتر هلاکویی می‌گفت حتی شب عروسی هم فهمیدی اشتباه کردی تاکسی بگیر برگرد...من با گوشت و خونم اینو درک کردم...

کاش برمیگشتم...اون پیام رو نشون خانواده ت بده و بکش کنار...بذار بدونه بی صاحب نیستی...تا صبح خون دل بخوری براش اونم ککش نگزه...مطمعن باش دلش یه جای دیگه س و این رفتار عادی نیست...خودتو رها کن...

فقط بگم بیچاره ت می‌کنه...

خودتو دست بالا بگیر

برای کسی بمیر که برات تب کنه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا حرفامو جدی بگیراین رفتارا و این حرفااین سردیا منو یاد خودم میندازهدلم می‌رفت برای یه لبخندش تو ...

عزیزم‌ خیلی برات نارحت شدم خیانت بدترین ضربس

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت
چیشد بلخره تا اینجا ک‌خوندم بنظرم طلاق بهترین راهه دیوونه ای دختر بنظرم بهتر از این ادما میان تو زند ...

هیچی ازش خبر ندارم و سمتش نرفتم 

مقصر منم که با اولین رفتارا و کارای بدش از زندگیش نرفتم 💔🙌🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
قلبم بدرد اومد ازاین پیامهای بی ادبانه اونم به نامزداینوبایدازکون دارش زدخداسزای این ادمهارو بده که ...

امیدوارم یه روز خوش نبینه خدایی که اونو ببخشه خدای من نیست 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

قطعا این برخورد طبیعی نیست من جات بودم قطعا جدا میشدم این ادم تو این دوران ک باید بیشتر محبت کنه داره اینجوری رفتار میکنه ببین فردا روز سر زندگی چ بلایی ک سرت نمیاره اینی ک دارع اینجوری بهت میگه برو احتمالا ی ریگی ب کفشش هست من جات باشم خیلی اروم بهش میگم ازت جدا میشم تو لیاقتت قطعا ی ادمیه ک بهت احترام بزاره ن این بیشعور 

اسی گول این یه ذره خوشی تو نامزدی رو نخور بعد ازدواج خنده رو لبات نمیاد...الان واسه یه مدت کم ناراحت شو ولی ازدواج نکن که تا آخر عمر ناراحت شی

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت
امیدوارم یه روز خوش نبینه خدایی که اونو ببخشه خدای من نیست

خدا مقصر نیست 

خدا بهت بارها نشانه داده 

خدا که ادم هارو عوض نمیکنه

بارها بهت ثابت کرده عاقا این وحشیه بی محبته خیانت کاره 

تورو بدبخت میکنه

و این تو بودی که باید تموم‌می کردی و نکردی 

خدا به جای بنده هاش هیچ کاری انجام نمی ده

از ته قلبم برات ناراحت شدم😔😔😔

خدا لعنت کنه زنا و مردای خاین رو

به خدا من الان تو میانسالی دلم پیر پیر شد...

همکارا وقتی از ظاهرم تعریف میکنن بغضمو به زور قورت میدم تو دلم میگم نصیب شغال شدم...

می‌دونم خدا جواب صبرمو میده

الآنم بچه هام سربلندم کردن ...خدا همه درا رو نمیبنده...

ولی امتحان بدی ازم گرفت...من خیلی احساسی بودم...یه عمر همسرم برام کم گذاشت...

جالبه بدونید قیافشم نسبت به من خیلی عادی و رو به پایینه...

برای همین به استارتر میگم قدر خودت رو بدون...متاسفانه من خیلی کوتاه اومدم و شدم دیوار کوتاه این زندگی...

اما سالهاست به خودم اومدم

خودمو دوست دارم...کتابهای مفید میخونم 

حال خودمو خوب میکنم...همسرم و با اشتباهش رها کردم...

و به خاطر بچه هام ظاهر زندگیمو حفظ کردم...

فقط از خدا میخام زنا و مردای خیانتکار درد بی درمون بگیرن ...رسوای خاص و عام بشن...شیرینی گناه رو با خون بالا بیارن...میبینی حرفام چقد تلخه...اینا رو با تنفر نمی‌گم از ته دل سوخته م میاد...

من با اینکه می‌تونستم ولی آبرو ریزی نکردم

شهرمون کوچیکه ...برای زنیکه فرقی نمی‌کرد اون مشهوره...کارش نخ دادن به مرداس... حتی خانواده شم خرابن ...خاله ش واقعا خ ا له هست و معلوم الحال...خودم و بچه هام انگشت نما می‌شدیم و من سکوت کردم تا خدا حرف بزنه...

همه حرفات تا صفحه اخر خوندم میخواستم کلی برات بنویسم ولی فقط یه جمله بهت میگم خودت میخوای که اینطوری باهات برخورد بشه

این اسمش عشق نیست احساسات غلط مربوط ب اقتضای سنت هست

امسال ساله تغییر اساسیه منه💪🏻