2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 177663 بازدید | 1369 پست

اولا که این اقا شوهر اسی نیست و دوست پسرشه.  دوما تا هزار روز دیگه اینجا کامنت بذارید و بهش بگید ارزشش بالاتر از این حرفاست و جدا شو و غیره فایده ای نداره. چون استارتر عادت کرده به این وضعیت.  یه جوری لذت میبره از این استرس هایی که این رابطه بهش وارد میکنه.  اگه بهم بزنه احساس خلا شدیدی بهش دست میده که براش قابل تحمل نیست.  پس دوباره ترجیح میده ادامه بده همین راه رو.   تنها چاره این قضیه اینه که در وضعیتی قرار بگیرن که واقعا دیگه امکان دیدن همدیگه یا ارتباط چت و تلفن رو نداشته باشن.  یا پسره دیگه کلا ارتباطشو قطع کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیاله این رابطه سمی و بد رفیق...سخته گفتنش اما واقعیت رو باید پذیرفت...جدایی عاقلانه ترین راهه..مگر چقدر قراره عمر کنی؟؟مراقب خودت و قلب قشنگ و مهربونت باش سلامتیت مهمترین اولویتت باید باشه...وقت هدر نده برای چنین انسانی...ذات بد نیکو نگردد.........

شما احتمالا از همونایی که طرف خیانتم بکنه میگی حتما زنش واسش کم گذاشته مرده نیاز داره حق داره🤦🏻‍♀️ ...

اکثردخترهای امروزی اهل زندگی نیستند، همین

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
ریپلای

اگر تاپیکت واقعیت داشته باشه 

چون حس کردم تایپ یه مرد اینجوری نیست 

شایدم با دختری رفته و کار اونه این فحشا 

..‌‌

برو مهراوه بزار اجرا و جدا شو به همین سادگی 

بعدم برو با یکی که بهت احترام و علاقه داشته باشه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بهترین کاری ک میتونی بکنی اینه که جواب این پیاماشو ندی و دیگه کم محلی کنی.

همینه دیگه. وقتی با وجود ناپختگی وارد رابطه میشیم و خودمون رو دوست نداریم و  قربون صدقه آدما میریم

فقط میتونم بگم اولین کار این اسم ماین رو از این بیشعور پاک کن

یعنی چی؟

معنیش چیه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)