2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179220 بازدید | 1373 پست
ایشون کلا دنبال بهونه بود چون داره خیانت میکنه می‌خواد من به دست و پاش نپیچم

آره لحنش رو خوندم برای نامزدی خیلی زیادیه اصولا مردا خیانت میکنن عصبی تر میشن از پیگیری زنا

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
باورت میشه از همه پسرا وحشت دارم و حس می‌کنم همشون مثل همدیگن ؟ و بتونم این آدم و حذف کنم دگ سمت هیی ...

اشتباه فکر میکنی، من خودم وقتی اولین بار با یه پسر اشنا شدم ۲۳سالم بود دانشگاهم تموم شده وتااونموقع باهیچ پسری هیچوقت دوست نشده بودم، بعد با این اقااشناشدم اینقد عشق ومحبت داشت بمن،هروز میدیدمش رستوران و تفریح و ...خلاصه ازمن خاستگاری کرد حتی خونوادش منودعوت کردن و باهام خوب بودن منم خب چون اولین پسر بود وابسته بودم بهش و واقعاعاشقش بودم، ولی قبل اینک بیادخاستگاری باباش فهمید ما ی استان دیگ هستیم و فک کرد خودشون پولدارترن گفت نه ، اونم ب حرف باباش گوش داد گفت نمیشه، تموم کنیم منم با اینک عاشقش بودم دیگ بهش زنگ نزدم و تموم کردم باور کن مثل استخون خشک و لاغر شدم اصلااشتهانداشتم همش گریه میکردم ولی خب ب اون اصلازنگ نزدم بعدم ۲هفته خوندم و فوق لیسانس دانشگاه دولتی قبول شدم،..الان ۳۵سالمه و توسن ۳۰سالگی باشوهرم اشناشدم وازدواج کزدیم و عاشقش هستم البته خاستگارهم زیاد داشتم حتی قیافه و شغلشون ازشوهرم خیلی بهتر بود ولی بامنطق گفتم نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه فکر میکنی، من خودم وقتی اولین بار با یه پسر اشنا شدم ۲۳سالم بود دانشگاهم تموم شده وتااونموقع ...

الهی که همیشه موفق و خوشبخت باشی عزیزم ❤️ 

برام دعا کن منم بتونم دست از همچین آدمی که هیچوقت کاری جز اذیت کردنم نکرده بردارم و فراموشش بتونم بکنم اخه خیلی دارم اذیت میشم 😔 

خودم میدونم لایق تمومه حرفا و سرزنشایی که بهم شده هستم چون این من بودم که از اول همه چیو دیدم و کنار اومدم .. 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
باورت میشه از همه پسرا وحشت دارم و حس می‌کنم همشون مثل همدیگن ؟ و بتونم این آدم و حذف کنم دگ سمت هیی ...

وابستش شدی خوشگلم🥺کااش ما دختراام راحت میتونستیم فراموش کنیم

عکستونو میزاری ببینم🥲

ازنظرمن الانم دیره. حیفتونه خواهر گلم اوناارزششاندارن بخاهیم جون عزیزمونابخطربندازیم ایقدغم بارمون میکنن خودمونافراموش میکنیم درحالیکه اوج خوشیمون حالاست بعدافسوس وپشیمونی فایده نداره براکسی بمیربرات تب کنه خدایی ابجی بدترازینا بسرخودم اومداماباحرفاتو داغ دل خودم تازه شدنفرین نمیکنم فقط میگم خدایاخودت جوابشابده مگه من رفتم به زوراوردم خاستمش نه اتفاقااون بودکشته مرده من اماخانوادش باجادوسحرکردن وازم قاپیدن خیانت دیدم تحقیرشدم بدبخت وپرازغم ودردرنج شدم. اوایل پیغمبرن اواسط میشن درویش اواخرگندزدن میشن خود عن خر بازم حیفشونه این زندگیالیاقتشون نیس بایدبرن همرنگ خودشون همه مردهایکرنگ نیستن بعضیانطفه وذاتشون همینجوره بعضیافرشته ان

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

منم اونجوریم کل نی نی سایتی هارو بیجاره کردم بس که میزنن تو سرم باز من..

کتاب بخون.ورزش کن.جلو آینه برقص.خودت خودتو بغل کن 

با خودت که وقت بذاری تااازه میفهمی چقدر به خودت بدهکاری و چقدددر عاشق خودت بودی و نمیدونستی

غمت نباشه واگذار خداکن. بعدهم خودتابیشترازین کوچک نکن اون بارشابسته که نیازی نداره بقولا فعلابه خیالش بابهترترین بالاترینامیپره امانمیدونه خداهم ازکارمردخیانتکارخوشش نمیادوروزی میرسه که محتاج نگاهی ازطرفت بشه وهمون بنظربالاترینش بهترین حالاش بندازدش زمین طوری که بدترین صدمه رامیخوره انوقته قدرتومیدانه توام تلاشتاکن محکم باش تصمیم عادلانه وهرانچه میدانی براشرایطی ک داری خوبه راپذیرای حال خوبت کن ان شاءالله بسلامتی زودتر مشکلاتت باهاش حل بشه گلم موفق باشی فقط میگم هیچ مردی هیچ مردی حتی ارزش یک قطره زمردی که از چشمت بیفته رانداره پس سعی کن روحیتاشادنگهداری خودتانباز گلم

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

غمت نباشه واگذار خداکن. بعدهم خودتابیشترازین کوچک نکن اون بارشابسته که نیازی نداره بقولا فعلابه خیال ...

ممنونم از وقت و انرژی که برام گذاشتی گل قشنگم ❤️ 

چشم تمام سعیم رو می‌کنم 

خانوادش چی

خانوادش که هیچوقت سراغ منو نمیگرفتن 

الان تو این موقعیت پیداشون بشه ؟!