شنیدی میگن بعضی ها جنبه محبت ندارن دقیقا شوهرت اون آدمه ببین اون دوست داره مطمعنم که دوست داره ولی چون تو پیگیرش میشی و همیشه دنبالش میره اون ازت سواستفاده میکنه و اینجوری خودش لذت میبره و تو دقیقا از لحاظ عاطفی ساپورتش میکنی میدونی چرا چون خیالش راحته که هر چی اون ازت فرار کنه تو بیشتر میری دنبالش و بیشتر عاشقش میشی ولی اگه میخای درست بشه به حرفایی که میزنیم خوب گوش و عمل کن الان آرزوت اینه که دیگه عاشقش نباشی و برات مهم نباشه دقیقا بهت قول میدم یکم فقط به مدت دوماه سختی بکشی شوهرت درست میشه سختی راهت اینه که وابستگی تو کم کنی
دوسش داشته باش ولی تو دلت مامانم میگه مرد رو باید تو دلت عزیز باشه به چشمت خوار
ببین دیگه هیچ وقت بهش زنگ نزن و پیام نده دیدی رفتارش یهو تغییر کرد بهش نگو چیشده ناراحتی چرا اینجوری شدی مثل قبل نیستی
بخدا درکت میکنم میدونم خیلی خیلی سخته ولی شدنیه بخدا تو هرچی پاپیش بشی اون بدتر میکنه بیشتر دور میشه ازت ولی اگر ببینه نه تو برات مهم نیس باور کن اون موقع بزرگترین دلهره دنیا رو میگیره میگه ببین دیگه براش مهم نیستم و اون موقع اونه که دنبالت موس موس میکنه هر وقت دلت تنگ شد رو کاغذ بنویس گریه کن و پارش کن بهش نشون بده قوی شدی و دیگه مثل قبل نیستی بخدا اون موقع اونه که بهت زنگ میزنه و تو میگی زنگ نزن و اون بازم زنگ میزنه
این کارو همیشه بکن نه که تا وقتی دیدی بهتر شده اخلاقش وا بدی نه تا آخر عمرت با این ادم جوری که بهت گفتم باید رفتار کنی پیشش نشون بدی خیلی شادی بهش بگو هیچ وقت نمیتونه کسی منو ناراحت کنه بگو اگرم این کارو کنه دیگه تو دلم برام میمیره اینجوری میترسه ناراحتت کنه شاید الان با خودت بگی من حتی نمیتونم ی مدت اینجور رفتار کنم چه برسه به تا آخر عمر ولی بخدا قول میدم فقط دو ماه تحمل کن بعد خود به خود خودت همینجوری میشی اخلاقت ینی دیگه اصلا نمیتونی بهش بگی دلم برات تنگ شده حتی اگه خودت هم بخای بگی بازم نمیتونی بهش بگی من اینارو از رو تجربه خودم بهت میگم مردا دوست دارن شکارچی باشن ینی هرچی فرار کنی بیشتر میان دنبالت