کعهریز مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 4659 عنوان جوش نخوردن بخیه 43 بازدید | 8 پست خانما دوستم چند تا بخیه داشت امروز دکترش گفته یکیش جوش نخورده یکم خون هم ازش اومده چیکار کنه جوش بخوره امروز | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کعهریز مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 4659 خشک نگه دارفشارنیاره بهش میوه بخوره بهش میگم زنگ زده گریه میکنه
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1543 آناناس یا کمپوتش خیلی خوبه پماد کالامین همخوبه گلم براش من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
کعهریز مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 4659 آناناس یا کمپوتش خیلی خوبه پماد کالامین همخوبه گلم براش زنگ زده جوری گریه میکنه فکر کردم چی شدهالان بهش میگم
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1543 زنگ زده جوری گریه میکنه فکر کردم چی شدهالان بهش میگم خدا خیرت بده بهش بگو عزیزمپماد کالامین واسه گوشت گرفتنه و جاهای خالیو پر میکنه زیاد نزنه من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
کعهریز مدیر استارتر عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 4659 خدا خیرت بده بهش بگو عزیزمپماد کالامین واسه گوشت گرفتنه و جاهای خالیو پر میکنه زیاد نزنه باشه الان میگم خدا خیر به شما هم بده جواب دادین