2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 154899 بازدید | 1286 پست

دختر :) منم اومدم ثبت نام کردم که بهت بگم هرررچقدر هم که واست سخته، هررچقدر تو زندگیت اذیتت کردن، فقط یک لحظه تصور کن اگه این نبود چقدر آرامش داشتی. چقدر زندگیت فرق میکرد. این کارو با خودت نکن. فکر نکن مشکل از تو یا رفتار تو بوده. تو کاملا عادی رفتار کردی وقتی یهو رفتارش باهات عوض میشده. امیدورام این همه پیام که از همه دیدی بهت این انرژی رو بده که ازش دل بکنی. تو میتونی. 

مردها را با هم مقایسه نکنید،بعضی ها اعصاب ضعیفتری دارند، دلیل نمیشه که بد باشن

بهش فرصت بده، اگر اومد بهش بگو دلیل حرفاش چی بوده.

مسافرت و خستگی هاش هم تو به هم ریختن اعصاب بی اثر نیست،

یک طرفه به قاضی نریم

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شما بودم ایا ؟میگم تو حالت عادی نه الان که مغزشو سرویس کرده و اونم گفته اینا رو

مغزشو سرویس کرده که رفته معلوم نیست چه گوهی می‌خورده این بنده خدام گیر داده دیگه

دختر :) منم اومدم ثبت نام کردم که بهت بگم هرررچقدر هم که واست سخته، هررچقدر تو زندگیت اذیتت کردن، فقط یک لحظه تصور کن اگه این نبود چقدر آرامش داشتی. چقدر زندگیت فرق میکرد. این کارو با خودت نکن. فکر نکن مشکل از تو یا رفتار تو بوده. تو کاملا عادی رفتار کردی وقتی یهو رفتارش باهات عوض میشده. امیدورام این همه پیام که از همه دیدی بهت این انرژی رو بده که ازش دل بکنی. تو میتونی. 

بنظرت اگه برگردی عقب و این حرفارو یکی بزنه بهت میتونی جدا شی ؟ 🫠 من نمیگم نمیخوام ازش جدا شم و قرار ...

بله ..فقط کافی بود یک نفر از خانوادم بگه کنارتم ..من باوجود مخالفت خانوادم ازدواج کردم ..

بودی شهر رو چراغونی میکردم

ببین عزیزم   من خیلی وقته اینجا فعالیت نمیکنم  ولی بخاطر تو اومدم.    جدا شو

واااقعا جداشو

من آینده تو هستم

هر سری که این اتفاقات بی مورد میوفتاد به جای که فکر کنم    از روی علاقه هی خودمو  بهتر میکردم هی خودمو بهتر میکردم   تا الان که شدم یه موجود اضافی و   با یه بچه   دلم میخواد   بمیرم دیگه.  چون نمیتونم طلاق بگیرم و از بچم دور باشم. و یاد گذشتم میوفتم که چرا  تو عقد تو نامزدی   این رفتارها باهام میشد   تموم نکردم.   

مردها را با هم مقایسه نکنید،بعضی ها اعصاب ضعیفتری دارند، دلیل نمیشه که بد باشنبهش فرصت بده، اگر اومد ...

شما احتمالا از همونایی که طرف خیانتم بکنه میگی حتما زنش واسش کم گذاشته مرده نیاز داره حق داره🤦🏻‍♀️

دوست عزیز همین اعصاب ضعیف هم دلیل بد بودنشه. کی میتونه با یه ادم پرخاشگار که با کوچکترین چیزی از کوره درمیره یه عمر بمونه؟ تازه الان نه به باره نه با داره اینطوریه رفت سر زندگی حتما میخواد کتکم بزنه بازم طوری نیس؟

لطفا از اینادم جدا شو تو اصلا اون و دوست نداری فقط وابسته شدی و ترس از نبودن داری بخاطر همین وابستگی اما تمومش کن این مرد تموم بدی ها رو باهم داره اگر باهاش زیر ی سقف هم بری تهش جدایی با بچس پس همین الان جداشو خیلی سخته و اذیت میشی اما بعد از یک مدت تازه میفهمی زندگی بدون همچین اشغالی چقد خوبه و ارامش داره عزت نفس خودتو حفظ کن توی یه رابطه نه مثل رابطه اولت باش ک انقد طرف منت کشی میکنه خسته شه خیانت کنه نه از اینوربوم بیوفت ک هرتوهینی به خودت و خانوادت بشه لام تا کام حرف نزنی با دستای خودت خودتو بدبخت نکن لطفا برا کسی بمیر که برات تب کنه نه جوری باشه ک بگه گمشو از زندگیم بیرون