2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178395 بازدید | 1369 پست
بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

ببین یه تکنیک بهت بگم که واقعا بزاریش کنار؟

تجربه شده اس به شرطی که واقعا نخوایش

کاش منوتو هردو قدرتی پیدا کنیم این کثافتارو از زندیگمون بیرون بندازیم🥲بنظرت تو میتونی؟؟

عزیزم توام میتونی باور کن،فقط به شرطی که واقعا نخوایش اگه خواستی یه تکنیک خیلی مجرب بهت میگم یجوری میذاری کنار که کف کنه خودشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

با این توضیحات متوجه شدم که متاسفانه مغز خر خوردی و اصلا خودت ارزشی برای خودت قائل نیستی که اون تحفه هم فهمیده و اینجوری پست میزنه و اونم برات ارزشی قائل نیست 

یکم عزت نفس هم خوب چیزیه ! 

بی چاره اون پدرو مادری که با خون و دل بچه بزرگ میکنن آخرشم بشه این ☹️برای یه نر سه بار دست به خودکشی بزنه 

واقعا که !!!!

با این توضیحات متوجه شدم که متاسفانه مغز خر خوردی و اصلا خودت ارزشی برای خودت قائل نیستی که اون تحفه ...

بعضیا میگن مغز خر خوردی بعضیا میگن دعا خور شدی 

خلاصه در هر صورت تو حالت عادی قرار ندارم 🙌🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
با این توضیحات متوجه شدم که متاسفانه مغز خر خوردی و اصلا خودت ارزشی برای خودت قائل نیستی که اون تحفه ...

پدرومادراگه به درد بخوربود بچه رو بااین عژت نفس نداشته تربیت نمیکرد

😐😐بله احتمال زیاد یعنی آره🤔کسی که تو عقد....واویلا به بعد احتمالا مشکل شعورداره

مشکل شعور فقط ؟ :/

بعضیا میگن مغز خر خوردی بعضیا میگن دعا خور شدی خلاصه در هر صورت تو حالت عادی قرار ندارم 🙌🏻

واقعا که ☹️☹️☹️

اول که اسکرین ها  رو خوندم یه فرد مظلوم تجسمی کردم و نامزدتو یه آدم به شدت ظالم 

بعد که چند تا صفحه جلو رفتم  با یه  ناقص العقل رو به رو شدم که کارش خارو خفیف کردن و بی ارزش شمردن خودشه. و معنی دوست داشتن رو هم اصلا نمیدونه چی هست!

واقعا که ☹️☹️☹️اول که اسکرین ها رو خوندم یه فرد مظلوم تجسمی کردم و نامزدتو یه آدم به شدت ظالم بعد ک ...

مرسی 😐👍🏻

اتفاقا اصلا آدم خوبی نیست لاشی ، دروغگو ، خیانتکار ، بد اخلاق ، وحشی و دست بزن و .. حیوونه به تمام م ...

سلام من تاپیکت تازه دیدم،چکار کردی بانامزدت؟چندسالته؟برای این ک بتونی بذاریش کنار به این فک کن ک موقعیتهای خیلی بهتری هم داری تو دنیا پر از پسرای دیگه ک تاوقتی با این هستی از اونا محروم میشی، وقتی بری زیرسقف با این ادم بعد چندوقت میبینی نه قیافه مهمه و نه چیز دیگه اونموقعس ک میگی کاش با ی ادم ک من دوسش نداشتم ولی ادم بود ازدواج کرده بودم چون وقتی بهت محبت کنه و احترام بذاره وابسته میشی، ولی یکی ک دوسش داشته باشی و باعث بشه خودکشی کنی ب چ دردی میخوره؟زندگیت خیلی سخت میشه

سلام من تاپیکت تازه دیدم،چکار کردی بانامزدت؟چندسالته؟برای این ک بتونی بذاریش کنار به این فک کن ک موق ...

باورت میشه از همه پسرا وحشت دارم و حس می‌کنم همشون مثل همدیگن ؟ و بتونم این آدم و حذف کنم دگ سمت هییییییچ جنس مذکری نمیرم ؟ 

شوهر منم از پیگیری بدش میاد ولی تا بحال چنین جملات قصاری ننوشته یا جواب نمیده یا با عصبانیت میکنه ولم کن سرکارم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
شوهر منم از پیگیری بدش میاد ولی تا بحال چنین جملات قصاری ننوشته یا جواب نمیده یا با عصبانیت میکنه ول ...

ایشون کلا دنبال بهونه بود چون داره خیانت میکنه می‌خواد من به دست و پاش نپیچم