2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 139138 بازدید | 1116 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناراحت شدم تاپیکتو دیدم ای کاش دوست نزدیکم بودی به دادت میرسیدم تنهات نمیزاشتم تا این عوضی رو فراموش کنی 💔

فقط جون اون مادری که فحشش داده ازش جدا شو به مادر پدرت رحم کن دختر بره چندسال زندگی کنه برگرده خودش نجات پیدا میکنه ولی مادر پدرش پیر میشن به خودت رحم نمیکنی به اونا رحم کن 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

۹۰درصد اینجا میگن طلاق جات باشم گوشیمو خاموش میکنم منم روش

هر کسی تاپیکاشو بخونه میگه طلاق

من چند تا از تاپیکاشو خوندم وحشت کردم 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هر کسی تاپیکاشو بخونه میگه طلاقمن چند تا از تاپیکاشو خوندم وحشت کردم 🥲

ازچی آخه اگه یه نفراینجوری به منگیر بده که من از سمت راست اولین نفر که بغلمه میکشم 

باز خداپدرش رو بیامرزه حرفی قاطی کرده 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

اره

تروابلفضل اگر دائم رفتارش اینه و قدرتو نمیدونه و شرایطش رو داری جدا شو 

من میدونم تو شخصیتت چطوره مثل منی 😭😭 مهربون و دلسوز ولی قدرتو نمیدونن پیرت میکنن 

صبر بعضی جاها حواب نمیده چیزی که تو الان تو ۲۵ سالگی میخای تو ۴۰ سالگی به دردت نمیخوره بعضی وقتا خیلی دیر میشه

تروخدا فکر کن مشاوره برین حتمی حتمی جای خوب برین بعضی مشاورا اصلا بلد نیستن 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

حلالت نمیکنم اگه باهاش بهم نزنی

جدی میگم

این علائمی که از خودش نشون میده کنترل اعصاب نداره مسئول تمام مشکلاتش میدونتت و دست و بزن داره و محبت ندیده تو کوچیکی و بلد نیست محبت کنه ، بهم بزن تا بیشتر تو این گودال فرو نرفتی

بعدا میای تشکر میکنی ازم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂