2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240832 بازدید | 1763 پست

اسی چی شد

خبری از اون مردکه بیشعور نشد؟؟؟ 

خودت بهتری؟؟؟ 

مخاطــب خــاصــــم❤️‍🔥👑 اول برو آهنـگه دیــدی دلتــا بردم را دانلود کن و گوش کن 😂😂😂😍😍😍💋💋حرفه دل منه به تو😍گفـت نمُــردیـم و چـه ها که دیـدیـم گفتــم ای کــــاش مُـرده بــودیم و نـمـیدیـدیم💔.نـــفـرینِ دگـــر درخـور ایــــن جـور نـدارم عــــــاشـق نـــشـود آنـــــــکه مـرا از تــو جــــدا کـــرد🖤😔                                 هنــوزم گـــوشه ی قـــــلبم بابــت چیـــــزایی کـــ حـقـــــم نـبـــــود ولــــی تــجــربـــشون کــــردم درد میـــــکنهـ 😔💔                                                حتـــی جـای خـــــــالیت از حاضــــران هم قشنگتـــــره 💔                                                      دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

[QUOTE=364337201]اره [/QUOT

پیاما رو به خانوادت نشون بده و اسکرین شات بگیر همین الان که اگه پاک کرد مدرک داشته باشی واسه دادگاه

بی سر و صدا مهریه بذار اجرا

این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنین؟بابا بمونین خونه باباون بپوسین ولی با این حیوونا وصلت نکنین

Kiziim

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خار و ذلیل کردی خودتو واقعا که باهات اینجوری قحبت میکنه کتکت میزنه باز اویزونشی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واقعا خیلی خر و نفهمی اگه از این حیوون جدا نشی  اگه انقدر خودتو پایین میبینی که با وجود اینطوری حرف زدنش و توهین کردنش هنوزم التماسش کنی بنظرم واقعا ارزش نداری کسی دوستت داشته باشه  

حتی اگه بچه داری 

تو سن ۳۰ سالگی مطمئن باش با این حیوون ۷۰ ساله میشی  تا دیر نشده با لگد پرتش کن بیرون حیوون کثیفو

دیگه جوابشونده اون دگ ارزش هیچی نداره بهش محل بدی دورمیگیره 😏 ولی مطمئنم چشش ب کسی دیگ افتاده یااصلاهمون دیشب خوامیدونه باکی بوده😏😏😏😏ن زنگ بزن ن پیام ن بروخونه باباش اومدخونتونم محل نده ببین من همه ایناروتجربع کردم ولی خونوادم پشتم نبودن انقدب شوهرم رودادن الان دگ  فایده ای نداره  من با۲۴سال سن شدم یه پیرزن  افسرده  لعنت بهش همش ب خونوادم میگم شمامقصرین 

ببین من طلاقو برای هیچ زوجی پیشنهاد نمیدم میگم طلاق راه اخره ولی شما عقدی مردی که تو عقد چنین بی احترامی بهت میکنه انتظار داری بعد چندسال زندگی چیکار کنه شک نکن هم کتک میزنه هم ازخونه بیرونت میکنه شک ندارم  عاقلانه تصمیم بگیر .اصلاهم یه درصد به این فکر نکن درست میشه آدمی که اینقد بی تربیت و بی شخصیته هیچ وقت درست نمیشه ذات آدما محاله تغییرکنه 

اسی مگه ۲۴ آذر نگفتی شوهرت ترکیه است و برای دوره کاریش رفته سه ماه اونجا؟ 

روز بیست و پنجم آذر نوشتی یک هفته است که رفته شمال؟!

و الانم چالوس راه بسته و ویلا گرفته؟ 

بوی دروغ به مشامم میرسه🙌

اینارا از کجا پیدا میکنید؟این که علنا خودش داره میگه از زندگیم برو بیرون ،،واقعا به چ امید موندی هنوز ،،،خیلی وقت پیش باید جدا میشدی ،،،تایپیکاتو خوندم اصلا حالم بد شد ..چطوری میتونی تحملش کنی خودت...