2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30228 بازدید | 560 پست
خاک بر سرم کنن واقعا لعنت به من 🙌🏻🙂

نمیخوادخاک به سرت کنی

کل این رفتاراسوبه خانوادت بگو وازش جداشو

این مرد زندگیت نیست این زندگی برات زندگی نبست

من از۸۴متاهلم تو اوج بحثا تابه حال شوهرم این توهیناروبهم نکرده

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
خاک بر سرم کنن واقعا لعنت به من 🙌🏻🙂

فقط اینو بگم زیر یه سقف باهاش بری حتی شب عروسیتم روز خوش نداری چه برسه روزای دیگه  من دلسوزتم اینو میگم دیگه تصمیم با خودته

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط ولش کن بذار گمشه بره این آشغالو شب ساعت ۹ دم درم بذاری ورش نمیدارن الکی بیخیال نشیا دهنشو سرویس ...

کاش بتونم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
این بی شرف حرومزاده بارهااااااااااا تو عصبانیت کتکمم زده ولی من انقد دوسش داشتم و از دست دادنش میترس ...

عزیزم تو دوستش نداری یعنی هیچکس چنین شرایطی و چنین آدمی رو دوست نداره تو مشکلت درون خودته که نمیتونی این آدم رو ول کنی مشکلات درونی خودت رو برطرف کن ببین چه راحت میزاریش کنار 

ببین عزیزم این آقا معلومه خسته شده ، میدونی از چی؟ از توجه های بیش از اندازه ی تو ، از نگرانی های بی دلیلت 

بعد الان یهو منفجر شده و اینارو گفته ، مطمئن باش اگه اولین بارت بود اینارو نمیگفت 

مردا برخلاف ما زنا دوس ندارن دم به دقیقه بهشون زنگ بزنی ، دیدی که گفت آویزون من نشو، این نشون میده جون به لب شده ، من نمیدونم باهاش ادامه بدی یا نه ولی صادقانه بهت بگم دلم براش سوخت انگار خسته شده از کارات ، هیچ مردی یهو اینجوری حرف نمیزنه ، مثل لیوانی که اگه بیشتر از گنجایشش توش آب بریزی لب ریز میشه اینم همون‌جوری شده یهو همه چی رو ریخته بیرون 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

از زندگیت حذفش کن همیشه تو این سن نیستی همیشه اعصاب و حوصله شنیدن توهین هاشو نداری 

سنت میره بالاتر پشیمون میشی که چرا باهاش موندی و ابن همه تحملش کردی و تحقیر شدی 

چطوری میتونی همچین آدمی رو دوست داشته باشی عزت نفس نداری؟ 

نمیخوادخاک به سرت کنیکل این رفتاراسوبه خانوادت بگو وازش جداشواین مرد زندگیت نیست این زندگی برات زندگ ...

میدونی ؟ الان که دارم فکر می‌کنم حتی بابام که انقدر آدم بد اخلاق و بدبین و بی منطقیه هم هیچوقت حداقل من ندیدم به مامانم همچین توهینایی کرده باشه .. 

این آدم نیست از حیووونم کم تره 

ببین عزیزم این آقا معلومه خسته شده ، میدونی از چی؟ از توجه های بیش از اندازه ی تو ، از نگرانی های بی ...

یهو چیه خواهر از قبل هم بهش فوش ناموسی میداده کتکتش میزنه برو بخون کامل

میدونی ؟ الان که دارم فکر می‌کنم حتی بابام که انقدر آدم بد اخلاق و بدبین و بی منطقیه هم هیچوقت حداقل ...

پس تاکی میخوای کشش بدی

یه روزی متوجه میشی دلسوزتر وعاشقتراز پدرمادرت هیچکس تودنیا برات نیست 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
میدونی ؟ الان که دارم فکر می‌کنم حتی بابام که انقدر آدم بد اخلاق و بدبین و بی منطقیه هم هیچوقت حداقل ...

همین اسکرین شاتارو کتک زدناشو پاشو برو به همون بابات بگو بذار دهنشو سرویس کنه دلت خنک شه

ببین عزیزم این آقا معلومه خسته شده ، میدونی از چی؟ از توجه های بیش از اندازه ی تو ، از نگرانی های بی ...

بار اولش اخه نیست 

همیشه همین کارو میکنه به مسخره ترین چیزا گیر میده و بهونه گیری میکنه میزاره میره خودش میره خودشم برمیگرده 

تنها دردش اینه منو مقصر جلوه بده حالا به هر طریقی شده 

یهو چیه خواهر از قبل هم بهش فوش ناموسی میداده کتکتش میزنه برو بخون کامل

خب این نشون میده اون مردک دلش به این زندگی نیست امسال هم نشد سال بعد جدا میشن سال بعد نشد تو زندگی مشترک جدا میشن پس همون بهتر الان جدا شن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫