2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9942 بازدید | 324 پست
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

مستقیما مچشو گرفتی ؟

چنوقته عقدین اول دوست بودین؟

منم یبار میخاستم خودکشی کنم برادرم مانع شد🥲

به امید فردایی روشن🌱
بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

این دوست داشتن نیست متوجه نیستی 

تو وابسته ای معتادش شدی 

اونم می‌دونه ولش نمیکنی واسه همین انقد باهات بد رفتاری می‌کنه و همش پست میزنه میگ اره اینکه اینجوری دنبال منه بزار زجرش بدم هر بلایی هم سرش بیارم اینکه منو ول نمیکنه تازه تر وقتم دلش بخواد سو استفادش و می‌کنه 

تو دوسش نداری فقط مریض شدی افسرده شدی همین 

به خودت بیا اینجور رابطه از سرطان هم بدتره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نه چکاریه با خودت میکنی نشنیدی میگن برای کسی تب کن که تا برات بمیره خودکشی واسه یه آدم بی لیاقت ...

اتفاقا اصلا آدم خوبی نیست 

لاشی ، دروغگو ، خیانتکار ، بد اخلاق ، وحشی و دست بزن و .. 

حیوونه به تمام معناست 

البته صد رحمت به حیوون 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
مستقیما مچشو گرفتی ؟چنوقته عقدین اول دوست بودین؟منم یبار میخاستم خودکشی کنم برادرم مانع شد🥲

اره یبار داشت میرفت پیش دوستش منو که رسوند خونمون سریع با پیج فیکم که دوستش و فالو داشتم یه استوری فیک از دوتا دختر کنار هم گذاشتم و نوشتم کسی از بچه های ( محله زندگی رفیقش ) هست بریم بیرون حوصلم سر رفته .. 

همونطور که فکر میکردم پیش رفت دوستش رسولای زد گفت منو دوستم بیرونیم واسه اینکه مدرک داشته باشم گفتم یه عکس از خودتو دوستت بفرست منو دوستم میخوایم ببینیم اونم از خودشو شوهرم فیلم فرستاد گفتم سینگلید ؟ گفت اره یزید آدرس بده بیایم منم یه آدرس فیک دادم یک ساعت اونجا منتظر بودن . 

صد بارم تو گوشیش‌ کثافتکاریاشو پیدا کردم 

ولی جالبه بدونی با همه اینا هیچوقت هیچکدومو گردن نگرفت بازم 

اره یبار داشت میرفت پیش دوستش منو که رسوند خونمون سریع با پیج فیکم که دوستش و فالو داشتم یه استوری ف ...

ریپلای

عزیزم من تا وقتی خودت میخوای نقش قربانی بازی کنی همینه وقتی داری میبینی طرف ارزش نداره ولی ادامه میدی یعنی خواست خودت دیگه جای گله ای نیست  

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اره یبار داشت میرفت پیش دوستش منو که رسوند خونمون سریع با پیج فیکم که دوستش و فالو داشتم یه استوری ف ...

ای خدا 

ای داد بیداد 

اگر بهت بگم باهاش تموم کن که خودمم دقیقا درد تورو دارم 

یبار بهش مشکوکم شدم به خیانت راستش قشنگ تابلو بود ک خیانتم کرد .ینی قشنگ رفتم رو سرشا بعد اون با پرویی تمام بمن میگ برو گمشو میزنم تو دهنتا بعد من ب مادرم گفتم زنگ زد بهش گف مگ بیصاحابه بزنی رو دهنش چرا اینجوری باهاش حرق میزنی هنوز نامزدین شما

به امید فردایی روشن🌱

بعد الان دیشب بمن میگ فلان روز مادرت زنگ زد گف مگ تو بیصاحابی من بهت حرف زدم،،این بی احترامیه و دفه دیگ اینجور چیزی ببیینم منم بی احترامی میکنم😐😐😐😐وایییی مغزم سوت کشید مردمو زنده شدم دختر

من خیلی رو مامانم حساسم*

به امید فردایی روشن🌱
ای خدا ای داد بیداد اگر بهت بگم باهاش تموم کن که خودمم دقیقا درد تورو دارم یبار بهش مشکوکم شدم به خی ...

این بی شرف حرومزاده بارهااااااااااا تو عصبانیت کتکمم زده ولی من انقد دوسش داشتم و از دست دادنش میترسیدم که به هر زوری بود نمیزاشتم خانوادم بفهمن 

بعد الان دیشب بمن میگ فلان روز مادرت زنگ زد گف مگ تو بیصاحابی من بهت حرف زدم،،این بی احترامیه و دفه ...

وااااااااای اینم دقیقا همینجوریه 

دفعه پیش که دعوامون شده بود و خیلی بد شده بود حال من مامانم بهش پیام داده بود که اگه میخوای دخترم و‌ اینجوری اذیت کنی برو از زندگیش بیرون دختر بهت ندادیم که بدبختش کنی بعد امشب این پیامو داد 

الان اسکرین میزارم 

بعد الان دیشب بمن میگ فلان روز مادرت زنگ زد گف مگ تو بیصاحابی من بهت حرف زدم،،این بی احترامیه و دفه ...

این بی شرف حرومزاده بارهااااااااااا تو عصبانیت کتکمم زده ولی من انقد دوسش داشتم و از دست دادنش میترس ...

لعنت به شرفش لعنت به وجودش 

مطمئنم نامزد منم دقیقا مث نامزد توعه فقط کافیه باهاش عقدو عروسی کنمو برم زیر یه سقف تا روی واقعی ترو کثیف ترشم بهم نشون بده

به امید فردایی روشن🌱
وااااااااای اینم دقیقا همینجوریه دفعه پیش که دعوامون شده بود و خیلی بد شده بود حال من مامانم بهش پیا ...

میگم دقیقا هردو مث هم من 

دوتا بیشرف ک شیر حلال نخوردن

به امید فردایی روشن🌱
میگم دقیقا هردو مث هم من دوتا بیشرف ک شیر حلال نخوردن

دقیقا 

کاش تقاصشو پس بدن 

خدایی که اونو ببخشه خدای من نیست 🫠🖤